Bana Masal Anlatma nerede, ne zaman çekildi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bana Masal Anlatma filmi nerede ne zaman çekildi merak konusu oldu. İşte Bana Masal Anlatma filmi ile ilgili merak edilenler.

Google Haberlere Abone ol

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bana Masal Anlatma filmi nerede ne zaman çekildi, sorusu erak edildi. Komedi türünde yayınlanan film ilk olarak 2015 yılında gösterime girdi. Senaristi Burak Aksak. Peki Bana Masal Anlatma Neree Ne Zaman Çekildi? İşte detaylar

Senaryosunu Burak Aksak'ınkaleme aldığı filmin türü komedi. Konusu, ise suriçinde bir mahallede yaşayan dolmuş şoförü delikanlı Rıza'nın Ayperi ile karşılaşması ve yaşamını komple gözden geçirmesidir. Ayperi adı gibi dünyalar güzeli bir kızdır. Bana Masal Anlatma hangi semtte, hangi mahallede çekildi?

Bana Masal Anlatma Nerede Çekildi?

Şoför rızanın hayatını değiştiren Ayperi ile karşılaşması ve yaşanan olayların geçtiği yer Suriçi'dir. Filmin çekimleri Suriçi'nde bir mahallede yapılmıştır.

Bana Masal Anlatma filmi Suriçi'nde Mevlanakapı Mahallesinde çekildi.

Suriçi

Bana Masal Anlatma ne zaman çekildi?

Komedi türündeki film Bana Masal Anlatma 2015 yılında çekildi.

Bana Masal Anlatma Ayperi Kimdir, Kaç Yaşında?

Ayperi rolünü canlandıran oyuncu Hande Doğandemir'dir. Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 tarihinde doğdu. 35 yaşındadır. Hande Doğandemir Sosyoloji Bölümü mezunudur. Oyunculuk ve sunuculuk yapmaktadır.

Bana Masal Anlatma Rıza Kimdir, Kaç Yaşında?

Rıza karakterini canlandıran oyuncu Fatih Artman'dır. 13 Şubat 1988 tarihinde doğdu. Aslen Ankaralıdır. Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 3 çocuklu bir ailenin en küçüğüdür.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü mezunudur.

Bana Masal Anlatma Filmi Oyuncuları Kimler?

Hande Dogandemir – Ayperi

Fatih Artman – Riza

Cengiz Bozkurt – Nafi

Sadi Celil Cengiz – Haktan

Gökçe Bahadir – Neriman

Tarik Ünlüoglu – Timur

Gürkan Uygun – Jilet

Erdal Tosun – Cemal

Yorumlar