Azizler Caner kimdir çocuk oyuncu gerçek adı nedir?

Azizler Caner karakteri filmi izleyenleri şoke eden bir tipleme oldu. Azizler filmi oyuncuları performanslarıyla göz doldururken, Caner karakterini canlandıran oyuncun başarısı izleyenlerden tam not aldı.

Google Haberlere Abone ol
Azizler Caner kimdir çocuk oyuncu gerçek adı nedir

Orijinal Netflix dizilerinden Azizler izleyiciyle buluşmaya başladı. Başrollerinde Haluk Bilginer, Engin Günaydın gibi isimlerin oynadığı Azizler filminde en dikkat çeken karakter ise Caner ismindeki çocuk oldu. Azizler Caner kimdir, çocuk karakteri canlandıran çocuk oyuncu gerçekte kimdir?

Bir Başkadır dizisinin senaristinin kaleminden çıkan Azizler filmindeki çocuk karakter olan Caner, Engin Günaydın'ın canlandırdığı Aziz karakterinin ablasının oğlu olan Caner psikiyatrik vaka rolünü oynuyor. Çocuk yaşta büyük bir ruha bürünen Caner, bu haliyle ailesine zulüm ediyor, Aziz'in başına bela oluyor. 

Haluk Bilginer ise filmde Erbil karakterini canlandırıyor.

Azizler çocuk oyuncu Caner kimdir?

Şimdilerde Kırmızı Oda’da başrol oynayan Binnur Kaya da bu filmde Erbil'in ölen karısı Kamuran karakteriyle yer alıyor.

Filmde Öner Erkan Alp karakterini, İrem Sak ise Burcu karakterini canlandırıyor.

Yine Netflix platformunda yayınlanan Bir Başkadır dizisinde izleyicinin karşısına çıkan ve şu anda ekranlarda yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde rol alan Fatih Artman ise Cevdet karakterine hayat veriyor. Filmde, Gülçin Santırcıoğlu Vildan karakterini, İlker Aksum Rıza karakterini, Hülya Duyar Rüya karakterini, Helin Kandemir Cansu karakterini, Bergüzar Korel Füsun karakterini, Halit Ergenç Necati karakterini ve Netflix’in bir diğer yerli yapımı olan The Protector dizisi ve Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizisinde rol alan Okan Yalabık ise Psikolog karakterini canlandırıyor.

Azizler çocuk oyuncu Caner kimdir?

Azizler Filmindeki çocuk Caner, son olarak psikiyatriste götürüldüğünde "denyo" teşhisi konuluyor.

DAHİ ÇOCUKTAN MI ESİNLENDİ?

Caner'i izleyenler son yıllarda televizyon kanallarında ve haber programlarına konu olan "dahi çocuğu" akla getirdi. Henüz 10 yaşında olmasına karşılık felsefe ve benzeri alanlarla ilgili konuşmaları, hal ve hareketleriyle dikkat çeken "dahi çocuk" günlerce gündem olmuştu. Anne ve babasına davranış şekli ise tartışmalara neden olmuştu. Caner karakterini izleyenlerin aklına ister istemez "dahi çocuk" geldi; ancak film senaristinin "dahi çocuğu" mu yoksa günümüzde aileleri rehin alan yeni nesil çocukları mı kastettiği kesin olarak bilinmiyor.

AZİZLER FİLMİ CANER KARAKTERİNİ CANLANDIRAN OYUNCU KİMDİR?

Azizler filmindeki Caner karakterini Göktuğ Yıldırım canlandırıyor. 

Göktuğ Yıldırım 2011 yılında dünyaya geldi. 

Oyunculuğa 2019’da 7. Koğuştaki Mucize filmiyle başladı.

Azizler çocuk oyuncu Caner kimdir?

Göktuğ, Gönül Dağı, Bir Başkadır ve 7. Koğuştaki Mucize adlı yapımlarda da rol aldı.

Filmin senaristliğini, daha önce Bir Başkadır dizisiyle de gündeme gelen Berkun Oya ve Taylan Biraderler üstlendi.

Filmin yönetmen koltuğunda ise Taylan Biraderler oturuyor.

Ayrıca Turkcell reklam filminde oynadı.

Azizler filminin konusu

Film İstanbul gibi metropol şehirlerin çağın hastalığı ve sorunu olan "yalnızlık" konusunu ele alıyor. Aynı iş yerinde çalışan 4 arkadaşın ortak derdi olan yalnızlığı kara mizah diliyle işleniyor.

 

Yorumlar