Aziz Yıldırım aday olacak mı, başkan adayı olmak için geri mi dönüyor?

Aziz Yıldırım aday olacak mı, başkan adayı olmak için geri mi dönüyor, adaylık söylentileri doğru mu, konu hakkında herhangi bir gelişme var mı?

Google Haberlere Abone ol
Aziz Yıldırım aday olacak mı, geri mi dönüyor?

Aziz Yıldırım aday olacak mı, başkan adayı olmak için geri mi dönüyor, adaylık söylentileri doğru mu, konu hakkında herhangi bir gelişme var mı?

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığı için geri döneceği dedikoduları spor dünyasının kulislerinde konuşulmaya başlandı.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı öncesinde yaşanan gelişme nedeniyle biraz da gündeme gelen konuyla alakalı türlü iddialar dolaşıyor. 

İddiaya göre Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığı için geri dönmeyi planlıyor.

Trabzonspor maçı sonrasında Ali Koç'un pek ortalarada görünmemesi, Kadıköy'den puan kaptırılması gibi hadiseler de Aziz Yıldırım söylentilerini güçlendirdi.

Aziz Yıldırım'ın geri döneceğine dair dedikoduların ateşini fitilleyen olay maç öncesinde gerçekleşen buluşmaydı. Daha doğrusu yaşanan tesadüfi buluşmaydı.

Fenerbahçe'nin yıldızları Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci, gittikleri yemekte karşılarında Aziz Yıldırım'ı buldu. Yıldırım'ın restoranda denk geldiği futbolculara, "Her şeyi bir kenara bırakın, Trabzonspor maçını alın" dediği aktarıldı.

Kadıköy'de Trabzonspor'u ağırlayacak Fenerbahçe'de takımın yıldızları Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci, kritik maç öncesi yemeğe çıktı. Ünlü yorumcu Mehmet Ayan'ın aktardığı bilgiye göre; Mesut ve İrfan Can, restoranda Aziz Yıldırım'la karşılaştı.

Mehmet Ayan, eski başkan Aziz Yıldırım'ın futbolculara, "Bu maç çok önemli, her şeyi bir kenara bırakın, bu maç Fenerbahçe için çok önemli. Lütfen bu maça konsantre olun. Maça kadar çok çalışın" dediğini aktardı.

Aziz Yıldırım, geçen sene çok konuşulan basın toplantısında, "Kahveci transferine 11 milyon euro harcamışlar, yalan söylemesinler. Özil transferini de göstermiyorlar. Ben Fenerbahçe'yi şikayet etmiyorum kimseye" ifadelerini kullanmıştı.

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığı için tekrar geri dönecği ve aday olacağına yönelik şu ana kadar kendisinin ağzından yapılmış bir açıklama veya verilmiş bir demeç bulunmuyor. 

Ancak tarihinin en kötü günlerini Aziz Yıldırım sonrasında yaşayan takımda Aziz Yıldırım sesleri her geçen gün yükselmiyor değil.


 

Yorumlar