Arkadaş ziyaretine gitmişti, ölü bulundu

Aksaray'da arkadaşını ziyarete giden İdris Çınardere, bir süre sonra ölü bir şekilde bulundu. Arkadaşının oturduğu binanın boşluğunda cesedi bulunan Çınardere'nin öldürülmüş olabileceği belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Arkadaş ziyaretine gitmişti, ölü bulundu

Aksaray ilinde arkadaşını ziyarete giden 34 yaşındaki İdris Çınardere bir süre sonra ölmüş olarak bulundu. Arkadaşının oturduğu apartmanın boşluğunda cesedi bulunan İdris Çınardere'nin arkadaşı tarafından öldürülmüş olabileceği şüphesiyle arkadaşı gözaltına alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis, apartmanın üç ve dördüncü katlarında boğuşma izlerine rastladı. Bunun üzerine Çınardere'nin 25 yaşındaki arkadaşı N.H. gözaltına alındı.

Olay yeri incelemesini tamamlayan polisin vardığı ilk tespitlere göre; Çınardere'nin aşağı itilmiş ya da arbede sırasında düşmüş olabileceği belirtiliyor.  Apartman sakinleri, sabah saatlerinde, merdiven boşluğunun duvarı üzerinde, vücudu aşağı sarkmış, kanlar içinde, hareketsiz yatan birini görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, duvar üzerindeki kişinin, yüksekten düşmesi sonucu öldüğünü belirledi.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise cesedin çiftçi İdris Çınardere'ye ait olduğunu ve ikinci katta oturan arkadaşı güvenlik görevlisi Neşet H.'yi ziyarete geldiğini tespit etti. Altı katlı binanın 3'üncü ve 4'üncü katındaki koridorlarda, kırık saat parçalarının ve kavga edildiğine dair izlerin bulunması nedeniyle Çınardere'nin aşağı itilmiş ya da arbede sırasında düşmüş olabileceği üzerinde duruldu. Neşet H., polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Yorumlar