Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor

Bir türlü forma şansı tanınmayan Arda Güler'in Real Madrid'den Milan'a kiralık olarak gideceği belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor

Arda Güler, Real Madrid'deki kısa macerasının ardından yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Genç yetenek, İspanyol devinden İtalya'nın köklü kulüplerinden Milan'a kiralık olarak transfer oluyor. Güler, Real Madrid'de bir türlü istediği formayı giyme şansı bulamamıştı. Bu nedenle de çok fazla tartışma yaşanmıştı.

Sezon başında Fenerbahçe'den büyük umutlarla Real Madrid'e katılan Güler, beklediği oyun süresini elde edemedi. Sevilla maçında yaşananlar ve teknik direktör Carlo Ancelotti'nin tercihleri, Güler'in takımdan ayrılma kararı almasında etkili oldu. Ancelotti, maçın ardından yaptığı açıklamada, Modric'in golü sonrası kararının değiştiğini belirtti.

KİRALIK SÖZLEŞME DETAYLARI

Defensa Central ve MARCA'nın haberlerine göre, Güler'in Milan ile olan kiralık sözleşmesi iki yıl sürecek. Milan, Güler için Brahim Diaz'da uyguladığı stratejiyi tekrarlamayı hedefliyor. Transfer, her iki taraf için de umut verici olarak değerlendiriliyor.

Milan'da yeni bir dönem başlarken, futbolu bırakan Zlatan Ibrahimovic'in danışmanlık yapacağı belirtiliyor. Ibrahimovic'in tecrübesi, Güler gibi genç yetenekler için büyük bir kaynak olacak.

 

Yorumlar