AÖF giriş yerleri belli oldu mu? AÖF vize sınavı ne zaman? AÖF sınav giriş belgeleri açıklandı mı?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi vize sınavı ne zaman yapılacak? AÖF giriş yerleri belli oldu mu? AÖF sınav tarihleri? sorularının yanıtı öğrenciler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, AÖF vize sınavları ne zaman yapılacak ve giriş yerleri belli oldu mu?

Google Haberlere Abone ol
AÖF giriş yerleri 2020 belli oldu mu?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) vize sınavı ne zaman yapılacak? AÖF giriş yerleri belli oldu mu? AÖF sınav tarihleri ne zaman? sorularının yanıtı AÖF okuyan öğrenciler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, AÖF vize sınavları ne zaman yapılacak ve giriş yerleri belli oldu mu?

Açıköğretim Fakültesi final sınavları için sınav giriş belgeleri Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından erişime açıldı mı? İlk olarak mobil uygulama üzerinden erişime açılacak olan sınav belgesi ne zaman yayılanacak? Açık Öğretim Fakültesi vize sınavı ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı öğrenciler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, sınav belgeleri erişem açıldı mı? Vize sınavı ne zaman yapılacak?

AÇIKÖĞRETİM SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin tarafından her yıl yapılan ve milyonlarca öğrencinin girdiği vize sınavlarının ilk dönem giriş belgeleri yayınlandı mı sorularının yanıtı merak ediliyor. Sınav tarihleri belli olmasına rağmen sınav giriş yerleri hakkında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakülteleri yönetimi tarafından herhangi bir açıklama gelmedi. Sınav giriş belgelerinin her zaman olduğu gibi ilk önce mobil uygulama üzerinden yayınlanması bekleniyor. Sınav giriş yerleri açıklandıktan sonra Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi yönetimi konuyla ilgili bir duyuru yayınlayacak.

VİZE SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Açıköğretim Fakültesi'nin yayınlanan akademik takvimine göre, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Güz Dönemi vize sınavları 14-15 Aralık tarihinde yapılacak.

Her ilde yapılacak olan sınav iki gün sürecek. Öte yandan sınavlar her gün iki oturumda gerçekleşecek. Sabah oturumları 09.30'da başlarken öğleden sonraki oturumlar saat 14.00'te başlayacak. Her ders için öğrencilere 30 dakika süre verilecek.

AÖF 3 DERS SINAVI NE ZAMAN?

Mezun olma durumuna gelmiş, ancak mezun olması için aldığı ve sınavda geçemediği en fazla 3 dersi bulunanlar için 3 ders sınavı her yıl uygulanmaktadır. AÖF yapılacak sınav içinde ayrıca duyuru yapacaktır.

AÖF TARİHİ

Anadolu Üniversitesi bünyesinde 1982 yılında başlatılan Açıköğretim Sistemi, her yıl milyonlarca öğrencinin yeni veya ikinci bir bölüm okumasına imkan veriyor. AÜ bünyesinde ilk kez 1982-1983 akademik döneminde faaliyete başlayan ve 7,9 milyon kişiye ulaşan Açıköğretim sistemi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan, ABD, bazı Avrupa ve Balkan ülkelerindeki Türk vatandaşlarına da yükseköğretim hizmeti sunmaya devam ediyor. 

Yorumlar