Almanya uçak bileti ne kadar?

Almanya uçak bileti ne kadar, Türkiye'den Almanya'ya gitmek isteyen bir yolcu uçak bileti için ne kadar para ödemek durumunda?

Google Haberlere Abone ol
Almanya uçak bileti ne kadar?

Almanya uçak bileti ne kadar, Türkiye-Almanya uçak bilet fiyatları 2022 yılı itibariyle ne kadar oldu? Türkiye'den Almanya'ya gitmek isteyen bir yolcu uçak bileti için ne kadar para ödemek durumunda?

Aslında sorunun soruş tarzına göre bu bilet fiyatları değişkenlik gösteriyor.

Çünkü Türkiye'nin hangi şehrinden Almanya'nın hangi şehrine uçmak istediğinize göre Türkiye-Almanya uçak bileti fiyatları değişkenlik gösterir. Bu nedenle öncelikle Türkiye'nin hangi şehrinden Almanya'nın hangi şehrine gideceğinize karar vermenizdir.

Türkiye'den Almanya'ya Bodrum, Ankara, Adana, Gaziantep, Ordu, Dalaman, Malatya, Samsun, Kayseri, Konya, İzmir, Antalya, Antakya, Denizli Çardak, Trabzon, Sinop, Tokat, Batman, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gazipaşa, Hakkari, Iğdır, Kahramanmaraş, Kars, Muş, Mardin, Nevşehir, Rize, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Van ve Zonguldak'tna aktarmalı uçuşlar bulunuyor.

Ancak biz burada fikir vermesi açısından birkaç örnekle fiyatları açıklamaya çalışalım.

Örnek1:

Diyelim ki İstanbul Havalimanından Berlin'e uçmak istiyorsunuz. Burada firmalara göre de değişkenlik gösteren fiyatlar var.

Diyelim ki THY'yi tercih ettik. 

Uçuş tarihimizi tam olarak 2 hatfa sonraya yani 25 Ağustos 2022 tarihine ayarladık.

Bunun için THY'den ekonomik sınıfta 13 bin liraya, business sınıfta ise 14 bin liraya bilet bulmak mümkündür.

Örnek2:

İstanbul Havalimanından Frankfurt havalimanına uçuş yapmak isterseniz aynı tarih için 13 bin lira ekonomik sınıf, 21 bin lira ise businss class uçuşu alabilirsiniz.

Örnek3:

Türkiye'den Almanya'ya en ucuz uçuş İstanbul Havalimanı ile Nürnberg Havalimanı arasındaki uçuştur. Buradan aynı tarihe 5 bin 524 liraya uçuş bulabilirsiniz. Ancak business class bilet burada 14 bin liradan başlıyor.

 


 

Yorumlar