AK Parti'de "Meydanların Dili Sergisi" açıldı

- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde "Meydanların Dili Sergisi"nin açılışını gerçekleştirdi

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'de "Meydanların Dili Sergisi" açıldı

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde "Meydanların Dili Sergisi"nin açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, parti genel merkezinin giriş katında hazırlanan alanda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetlerine, oyuncak kamyonuna bağladığı Türk bayrağıyla katılan 5 yaşındaki Utku Enes Mandıralı tarafından karşılandı.

Erdoğan, daha sonra sergi kapsamında oluşturulan "15 Temmuz Sanal Müzesi"nde, sanal gerçeklik gözlüğü takarak, darbe girişiminin yaşandığı geceyi yansıtan görüntüleri izledi.

Sergiyi gezen Erdoğan, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'dan sergiye ilişkin bilgi aldı.

Cumhurbaşkan Erdoğan, kendi yazdığı "Beşer planında halkın gücü üstünde bir güç tanımıyorum. Türk milletinin bir ferdi olmaktan iftihar ediyorum. Ne mutlu bizlere Rabbim bu millete hizmet etme fırsatını verdi." notunu sergi salonuna koydu.

Salonda, "Bir yiğit biliriz biz, alnı ak, yüreği ak, kefeni ak", "OHAL'de bu halde, her halde yanındayız Reis", "İn dedin indik, öl de ölelim", "Game over FETÖ", "Darbe darbe dediler, halkın tokatını yediler" yazılı pankartlar yer aldı.

Sergi kapsamında "Sanal Gerçeklik Bölümü" ile konukların kendi pankart ve afişlerini tasarlayabilecekleri bir alan da oluşturuldu.

Açılışa, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetlerinde katılan 5 yaşındaki Utku Enes Mandıralı ve ailesi özel olarak davet edildi.

Serginin, 28 Temmuz'a kadar ziyarete açık olacağı kaydedildi.

Yorumlar