Adı Galatasaray ile anılan Arda Turan Arjantin yolcusu

Galatasaray'a transferine kesin gözüyle bakılan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'un Boca Juniors ile transfer görüşmesi yapmak üzere bir başka menajeri görevlendirdiği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan Arjantin yolcusu

Fatih Terim'in elini öperek aradaki buzları eriten Arda Turan'ın Galatasaray'a transfer edileceği uzun süredir konuşuluyordu. Ancak Arda Turan'ın Arjantin ekibi Boca Juniors görüştüğü ortaya çıktı.

Boca Juniors başkanı tarafından iddialar yalanlansada Arjantinli bir gazeteci, görüşmelerin yapıldığına dair belgeleri yayınladı.

TAM YETKİ

Arda Turan'ın transfer edileceğine yönelik olarak konuşan Boca Juniors Başkanı Jorge Amor Ameal, "Ciddi olarak söylüyorum, Arda Turan ile ilgimiz yok. Bazı gazeteciler öyle olduğunu söylüyor olabilir ama bizim öyle bir amacımız yok" açıklamasında bulunmuş bunun üzerine Arda Turan-Boca Juniors haberini yapan Arjantinli gazeteci Marcelo Palacios iddiasını doğrulayan belgeleri paylaştı.

Böylece milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut'un, bir başka menajer Savio Bortolini'yi Boca Juniors'la transfer görüşmesi yapmak için yetkilendirdiği ortaya çıktı.

ÖNCELİK GALATASARAY'DA

Başarılı futbolcu Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut dün yaptığı açıklamada, Arda Turan'ı 2 takımın istediğini ancak Arda için önceliğin Galatasaray'da olduğunu söyledi.

Yorumlar