"AA Istanbul Photo Awards 2016" fotoğraf sergisi

- Sakarya'da yarın açılacak sergi sanatseverlerle buluşacak

Google Haberlere Abone ol
"AA Istanbul Photo Awards 2016" fotoğraf sergisi

SAKARYA (AA) - Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen uluslararası fotoğraf yarışması "Istanbul Photo Awards 2016"nın ödüllü fotoğrafları Sakarya'da sergilenecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Ofis Sanat Merkezi'nde (OSM) yarın saat 18.00'da açılacak sergide, 2015'te dünya kamuoyunda ses getiren olayların görsel özeti sunulacak.

Yarışmada ödül alan yaklaşık 40 fotoğrafın yer aldığı sergide, ağırlıklı olarak Suriye'deki dram ve sığınmacıların yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekiliyor.

Sergi, 18 Aralık'a kadar ziyaret edilebilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından sergiye ilişkin yapılan açıklamada ise AA'nın haber fotoğrafçılığı alanında düzenlediği yarışmada en güçlü haber fotoğraflarının belirlendiği belirtilerek, "2015 yılında dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan önemli olaylar 'AA Istanbul Photo Awards 2016' isimli fotoğraf sergisi ile gözler önüne serilecek. Kültür sanat dostlarının beğenisine sunulacak sergiye tüm Sakaryalılar davetlidir." ifadesi kullanıldı.


Yorumlar