31 Aralık reyting sonuçları açıklandı kim birinci oldu?

Televizyon kanallarında dün akşam yılbaşı özel programları vardı. Yılbaşı akşamı en çok izlenen program hangisi oldu? Peki, 31 Aralık 2020 Perşembe günü reyting yarışının birincisi olan yapım hangisi oldu? Sonuçlar açıklandı. İşte en çok izlenen programlar:

Google Haberlere Abone ol
31 Aralık reyting birincisi kim oldu?

Televizyon ekranlarında dün akşam yılbaşı özel programları seyircinin karşısına çıktı. Bütün kanallar en iddialı programlarını dün akşam seyircinin karşısına çıkardı. İbo Show, Güldür Güldür, Çok Güzel Hareketler, O Ses Türkiye programlarının hepsi yılbaşına özel hazırlandı. Öte yandan Kalk Gidelim dizisi dün akşam yılbaşına özel final yaptı. Peki 31 Aralık 2020 Perşembe yılbaşı reyting sonuçlarında hangi yapım önde görünüyor? Sonuçlar belli oldu. İşte en çok izlenen program:

Türkiye yılbaşı akşamı televizyon kanallarında iki eğlence programını tercih etti. Onlar O Ses Türkiye ile İbo Show oldu. O Ses Türkiye tüm kategorilerde ilk sırada yer alırken, İbo Show ise tüm kategorilerde ikinci sıraya yerleşti. 

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show dün akşam Bülent Ersoy, Seda Sayan, Serdar Ortaç, Şafak Sezer gibi isimleri ağırlarken; Acun Ilıcalı'nın TV'de sunumunu yaptığı O Ses Türkiye programına onlarca sanatçı, oyuncu katıldı. Hadise, Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş ve Murat Boz'un jüri üyeliği yaptığı yılbaşı özel programında dizi film oyuncuları sahneye çıkarak performans gösterisinde bulundu. 

Ali Sunal'un sunumunu yaptığı Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel programı da birbirinden farklı ve ilginç skeçlerle dün akşam ekranlara gelirken; Çok Güzel Hareketler de yine eski oyuncularının da içinde bulunduğu geniş katılımlı bir skeçler serisi yaparak ekrana geldi.

Öte yandan yılbaşı özel programlarından biri de Kanal D'de çekiliş için düzenlendi. Milli Piyango çekilişinin yapıldığı program diğer programlar kadar yoğun ilgi görmedi. 

Yılbaşı özel programları arasında en ilginç olanlardan biri de TRT 1'de yayınlanan Kalk Gidelim dizisi oldu. Dizi, dün akşam final yaptı. Ancak final bölümünü yılbaşı özel programına dönüştürerek sonuçlandırdı. 

Duygusal anların yaşandığı Kalk Gidelim final bölümü buna rağmen ilk 10 program arasına giremedi. TRT 1 tarafından hazırlanıp yayınlanan aile dizilerinden biri olan Kalk Gidelim konusu ve çekildiği yer açısından ilgiyle takip edilen dizilerden biriydi; ancak kanalın bu yıl yayınladığı diziler arasında en zayıf halka olarak görüldüğü için yayından kaldırıldı. 

İşte 2020 yılının son akşamında yani 31 Aralık 2020 reyting sonuçları:

BİR ÖNCEKİ HAFTANIN REYTİNG SONUÇLARI

Mucize Doktor, Bir Zamanlar Çukurova, Kalk Gidelim gibi diziler dün akşam yarıştı.  10 Aralık Perşembe günü en çok izlenen dizi "Bir Zamanlar Çukurova" dizisi oldu. Onu Mucize Doktor takip etti.

Yorumlar