29 Eylül 2020 reyting sonuçları açıklandı

Masumlar Apartmanı, Baraj ve MasterChef Türkiye gibi birbirinden iddialı yapımların yarıştığı dün akşam hangi yapım birinci oldu? Televizyon kanallarında 29 Eylül Salı günü yayınlanan dizi ve programlardan hangileri daha çok izlendi?

Google Haberlere Abone ol

Televizyon kanallarının en iddialı yapımları 29 Eylül Salı akşamı ekrana geldi. Geçen haftanın şampiyonu Masumlar Apartmanı, Baraj ve MasterChef Türkiye gibi birbirinden iddialı yapımlar dün akşam seyircinin karşısına çıktı. Peki, 29 Eylül 2020 reyting sonuçları nasıl oldu, hangi kanalda yayınlanan yapım ilk sıraya yerleşti? 

TRT1’de yayınlanan “Masumlar Apartmanı” bütün kategorilerde açık ara ile birinci sıraya oturarak bir kez daha reyting rekorları kırdı. 

Reyting sıralamalarında totalde ikinci sırada TV8’de ekrana gelen “Mastercheff Türkiye”, üçüncü sırada “Masumlar Apartmanı”nın özeti yer aldı.

AB'de ise birinci sırada “Masumlar Apartmanı”, ikinci “Mastercheff Türkiye”, üçüncü “Masumlar Apartmanı”nın özeti yer aldı.

28 EYLÜL'ÜN ŞAMPİYONU TRT 1 VE UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU

TRT1’de ilk bölümü yayınlanan “Uyanış Büyük Selçuklu” reyting listelerini alt üst ederek birinci sıraya oturdu. Daha önce de Masumlar Apartmanı Cuma yayınlandığı günün reyting listelerini altüst etmişti.

İkinci sırada Show TV’de ekrana gelen “Çukur”, 3.sırada TV8’de izleyici ile buluşan “Mastercheff Türkiye” yer aldı.

AB'de de 1.sırada “Uyanış Büyük Selçuklu”, 2.sırada “Mastercheff Türkiye”, 3.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

 26 EYLÜL 2020 CUMA REYTİNG SONUÇLARI

26 Eylül Cumartesi akşamı Total'de 1.sırada TV8’de yayınlanan “Mastercheff Türkiye”, 2.sırada Show TV’de ekrana gelen “Kuzey Yıldızı İlk Aşk”, 3.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu” yer aldı. AB'de ise 1.sırada “Mastercheff Türkiye”, 2.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu”, 3.sırada “Mastercheff Türkiye”nin özeti yer aldı.

25 EYLÜL 2020 CUMA REYTİNG SONUÇLARI

Reyting yarışının bir numaralı yapımı TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda oldu. Kırmızı Oda'yı Ramo, onu ise Arka Sokaklar dizisi takip etti. Kırmızı Oda AB grubunda da yine en çok izlenen yapım oldu. Öte yandan Hercai 7. sırada yer alırken, Bay Yanlış isimli dizi ise en az izlenen dizi oldu.

Star'ın iddialı yapımı Babil ise Total'de ilk 10 arasına giremedi. AB grubunda ise 7. oldu.

TOTAL

24 EYLÜL 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Reyting yarışının dün akşamki bölümünde Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ve MasterChef Türkiye gibi birbirinden iddialı yapımlar vardı. 

Total'de 1.sırada ATV’de izleyiciyle buluşan “Bir Zamanlar Çukurova”, 2.sırada Fox TV’de ekrana gelen “Mucize Doktor”, 3.sırada TV8’de yayınlanan “Mastercheff Türkiye” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Mucize Doktor”, 2.sırada “Mastercheff Türkiye”, 3.sırada “Bir Zamanlar Çukurova” yer aldı.

23 EYLÜL 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Televizyon kanallarında 23 Eylül Çarşamba günü yayınlanan yapımlar arasında en fazla hangisi izlendi, reyting listelerinin zirvesine oturan yapımlar hangileri oldu? İşte detaylar:

Dün akşam televizyon kanallarında öne çıkan iki dizi vardı. Biri "Sen Çal Kapımı" bir diğeri ise "Benim Adım Melek" dizileriydi. Sen Çal Kapımı dizisi dün akşamın en çok izlenen dizisi oldu. 

Total'de 1.sırada FOX’de ekrana gelen “Sen Çal Kapımı”, 2.sırada “Sen Çal Kapımı” dizisinin özeti, 3.sırada TV8’de yayınlanan “Mastercheff Türkiye” yer aldı. AB'de ise 1.sırada “Sen Çal Kapımı”, 2.sırada “Mastercheff Türkiye”, 3.sırada “Sen Çal Kapımı” dizisinin özeti yer aldı.

22 EYLÜL 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Menajerimi Ara, Hekimoğlu, Masumlar Apartmanı, Baraj ve MasterChef Türkiye gibi iddialı yapımlar dün akşam yarıştı. Peki, reyting yarışının 22 Eylül Salı akşamında yaşanan mücadelesinde hangi yapımlar birinci oldu, en çok hangi diziler seyredildi? 

Reyting yarışının dün akşamki birincisi Masumlar Apartmanı oldu. TRT 1'in ilginç konulu dizisi bütün diziler arasında zirveye oturdu. 

21 EYLÜL 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Total'de 1.sırada Show TV’de ekrana gelen “Çukur”, 2.sırada TV8’de yayınlanan “Mastercheff Türkiye", 3.sırada ATV’de izleyici ile buluşan “Müge Anlı İle Tatlı Sert” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Mastercheff Türkiye”, 2.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber”, 3.sırada FOX TV’de yayınlanan “Yasak Elma” yer aldı.

 

 

20 EYLÜL 2020 REYTİNG SONUÇLARI

20 Eylül reyting sonuçları şöyle:

Total'de 1.sırada TV8’de yayınlanan “Mastercheff Türkiye”, 2.sırada Show TV’de ekrana gelen “A.Rıza”, 3.sırada FOX TV’de izleyici ile buluşan “Savaşçı” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Mastercheff Türkiye”, 2.sırada “A.Rıza”, 3.sırada “Mastercheff Türkiye”in özeti yer aldı.

19 EYLÜL 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Televizyon kanallarında 19 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada TV8’de yayınlanan “Mastercheff Türkiye”, 2.sırada Show TV’de ekrana gelen “Kuzey Yıldızı İlk Aşk”, 3.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Mastercheff Türkiye”, 2.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu”, 3.sırada Star TV’de yayınlanan “İyi Günde Kötü Günde” yer aldı.

17 EYLÜL 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ve MasterChef Türkiye gibi birbirinden iddialı yapımlar perşembe akşamına damgasını vurdu.

17 Eylül tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada ATV’de yayınlanan “Bir Zamanlar Çukurova”, 2.sırada Fox TV’de ekrana gelen “Mucize Doktor”, 3.sırada “Bir Zamanlar Çukurova”ın özeti yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Mucize Doktor”, 2.sırada TV8’de yayınlanan “Mastercheff Türkiye”, 3.sırada “Bir Zamanlar Çukurova” yer aldı.

15 EYLÜL 2020 REYTİNG SONUÇLARI

TRT 1'de dün akşam yayınlanan Masumlar Apartmanı'nın da dahil olduğu reyting yarışında 15 Eylül'de hangi yapım birinci oldu, kim daha çok izlendi? İşte sonuçları:

15 Eylül tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada TV8’de yayınlanan “Mastercheff Türkiye”, 2.sırada ATV’de ekrana gelen “Müge Anlı İle Tatlı Sert”, 3.sırada Star TV’de izleyiciyle buluşan “Menajerimi Ara” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Mastercheff Türkiye”, 2.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber”, 3.sırada “Menajerimi Ara” yer aldı.

TRT’de dün ilk bölümü yayınlanan “Masumlar Apartmanı” Total’de 6., AB’de ise 5. sırada yer aldı.

13 EYLÜL 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Türk televizyon kanallarında 13 Eylül 2020 Pazar günü yayınlanan diziler ve programlar arasında en çok hangisi izlendi, reyting yarışının birincisi kim oldu? 

Pazar akşamının en çok izlenen ve ilgiyle takip edilen programı MasterChef Türkiye oldu. TV8'de yayınlanan programın dün akşamki bölümünde eleme heyecanı yaşandı. 

Öte yandan birçok televizyon kanalında yeni sezona başlayan diziler vardı. Örneğin FOX TV en iddialı dizilerinden biri olan Savaşç'yı dün akşam başlattı. 

Öte yandan Show TV'de Arıza isminde yeni bir dizi dün akşam ekranlara geldi.

Kanal D'de ise dün akşam Çok Güzel Hareketler 2 vardı.

Total'de 1.sırada TV8’de yayınlanan “Mastercheff Türkiye”, 2.sırada Fox TV’de izleyiciyle buluşan “Savaşçı”, 3.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Mastercheff Türkiye”, 2.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu”, 3.sırada “Mastercheff Türkiye”nin özeti yer aldı.

Show TV’de ilk bölümü ekrana gelen “Arıza” dizisi Total’de 5., AB’de ise 4. sırada yer aldı.

13 Eylül reyting sonuçları
Caption

12 EYLÜL REYTİNG SONUÇLARI

Televizyon kanallarında 12 Eylül Perşembe günü yayınlanan dizi ve programlar arasında en çok hangisi izlendi, reyting yarışının birincisi kim oldu? İşte 12 Eylül reyting sonuçları: 

Televizyon ekranlarının en çok izlenen programlarından bazıları dün akşam bir kez daha ilk sıralarda yer aldı. 

Dün akşam TOTAL'de en fazla izlenen program TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye oldu. Onu Show TV'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi izledi. 

12 eylül reyting sonuçları

Yorumlar