Bahar Polat

Bahar Polat

2022 Burç Yorumları

2022 kesinlikle 2020’den çok daha iyi ancak 2021’de görünür olan ekonomik krizin de dibi.

Mayıs 11’e kadar Balık’ta sonrasında Koç’ta seyahat edecek olan Jüpiter, bu etkiyi dağıtıp pandeminin hasarlarını iyileştirecek. Bolluk bereket getirecek.

Aşkın gezegeni Venüs ocak sonuna kadar retro ve Oğlak’ta.

İletişimin gezegeni Merkür 2022’de tam 4 kez retro yapacak. Ocak’ta Kova’da Mayıs’ta İkizler’de, Eylül’de Terazi’de ve Aralık’ta Oğlak’ta. Mücadelenin gezegeni Mars ise Ekim sonundan 2023 Ocak ayına kadar İkizler’de retro.

5 Mayıs 2020’den beri İkizler Yay aksında bulunan Ay Düğümleri, ocak ayından itibaren Boğa Akrep aksında olacak. Ve Nisan mayıs ekim kasım aylarında güneş ve ay tutulacak.

Gökyüzü burç değiştirenler, retro yapanlar, tutulanlar, aksı değişen düğümler ile çalkanacak.

Peki, burçlar 2022’de ne yaşayacak?

Koç ve Özellikle Yükselen Koç

Yılın ikinci 6 aylık döneminde şans senden yana olacak. Mayıs Ekim arası bolluğun bereketin iyiliğin gezegeni Jüpiter’i senin için çalışacak. Hastalıklarını iyileştirecek, düşmanlarından koruyacak. Yaz mevsimi ile birlikte ışığın gözümüzü alacak. Aşk kapını bir değil iki kez çalacak. İş kurmak için fırsatlar, çoğalan paralar olacak. Yılın son üç ayı kardeşlerle sorun, eğitimde aksama, çalışanlarınla zorlanma olabilir dikkat!

Boğa ve Özellikle Yükselen BOĞA

Yılın ilk 6 aylık döneminde şans senden yana olacak. Yılın ortasında hayat sana inandığın şeyleri sorgulatacak. Nisan ve Kasım ayları büyük değişimler olacak. İş yerindeki sorumluluklar artacak. Ev satın almak isteyenlere yeni fırsatlar doğacak. Temmuz ve ağustos ayı şaşırtacak. Ani bir evlilik ya da çocuk kararı alınacak. Yıl biterken para konularına dikkat!

İkizler ve Özellikle Yükselen İkizler

Yılın ikinci 6 aylık döneminde şans senden yana olacak. Yılın ilk üç ayı borç, kredi konuları seni yoracak. Yarım kalan eğitimler tamamlanacak. Riskli projelerde büyük başarılara imza atılacak. Yaza kadar en büyük hedef kariyerin olacak. İşini kuran İkizler rahatlayacak. Yurt dışı bağlantılı işler yeni fırsatlar yaratacak. Önemli, etkili insanlarla tanışılacak. Aşka aracılık eden arkadaşlarınız olacak. Yıl kapanırken resmi evrak işleri artacak.

Yengeç ve Özellikle Yükselen Yengeç

Yılın ilk 6 aylık döneminde şans senden yana olacak. Evlilik, çocuk, kariyer alanları parlayacak. Yurt içinde ve dışında güzel seyahatler planlanacak. Akademik kariyer yapılacak. Uzun zamandır askıda olan hukuki işler bir sonuca bağlanacak.  Mayıs’ta arkandan iş çevirenler olacak. Bir ameliyat söz konusuysa sonucu güzel olacak. Çocuk sahibi olanlar, yatırımını eğitime ve spora yapacak.

Aslan ve Özellikle Yükselen Aslan

Yılın ikinci 6 aylık döneminde şans senden yana olacak. Yeni iş bağlantıları aracılarla kurulacak, gelir artacak. İkinci kez evlenmeyi düşünenler olacak. Sorunlu ortaklıklara nokta konacak. Senden saklanan sırlar ortaya çıkacak. Ağustos ayında beklenmedik bir istifa seni yönetici yapacak. Yıl biterken ortaya çıkan ailevi problemler askıya alınacak. Seni strese sokan iş koşullarında rahatlama olacak. İlkbahar’da ev ve araba alırken dikkat!

Başak ve Özellikle Yükselen Başak

Yılın ilk 6 aylık döneminde şans senden yana olacak. Gelecek hedeflerin değişecek. Enerjin yükselecek. Açtığın ya da sana açılan davalar lehine gelişecek. Bekarlar evlenirken, boşanmak isteyenler evlilik kurtaracak. Kronik depresyonun sanat ile iyileşecek. Radikal kararlar çevreni de değiştirecek. Yaptıkların başkalarına ilham verecek. Eylül ayından itibaren masrafların artacak. Bozulan arabaya dikkat!

Terazi ve Özellikle Yükselen Terazi

Yılın ikinci 6 aylık döneminde şans senden yana olacak. Uzun zamandır süren ama sonu olmayan ilişkiler bitecek. Farklı inançlara sahip ve farklı bir yaş grubundan farklı romantik 'tipler' sana çekici gelecek. Hayat temposu değişecek. Sağlık ve güzellik işe dönüşecek. Nisan’da eğitimle ilgili seçenekler artarken, kararsızlıklar biraz kaybettirecek. Farklı alanlarda kazandığın beceriler keyfini yerine getirecek. Evcil hayvan edinenler, yeni bir düzen kuracak.

Akrep ve Özellikle Yükselen Akrep

Yılın ilk 6 aylık döneminde şans senden yana olacak. Sosyal statün değişecek, sana hayran olanların sayısı artacak. Aşk hayatın zirvesini yaşayacak. İki seçenek arasında kaldığın anlar artacak. Platonik aşklar gün ışığına çıkacak. İltifatlar artacak. Yılın son ayları miras konuları sorunun kaynağı olacak. Akrabaların da işin içinde olduğu tatsız konuşmalar sana yeni kararlar aldıracak. Seni gelişmekten alıkoyan kişiler hayatından çıkacak. Yeniden üniversiteye dönenler ikinci bir kariyer planlayacak.

Yay ve Özellikle Yükselen Yay

Yılın ikinci 6 aylık döneminde şans senden yana olacak. Evdeki tadilat dekorasyon, taşınma işleri seni yoracak. Yatırım için kullandığın araçlar değişecek. Uzun zamandır almak istediğin araba kapında olacak. Finansal ortaklıklardan kar elde edilecek. Haziran ayında alışkanlıkların da görünüşün de değişecek. Biten evlilikler düşmanlığa dönüşecek. Kasım ayında geri dönen sevgililere fırsat gibi görünen boş işlere kanılmayacak. Savurganlık ile cömertlik arasındaki ince çizgiye dikkat!

Oğlak ve Özellikle Yükselen Oğlak

Yılın ilk 6 aylık döneminde şans senden yana olacak. Aldığın kararlar hayatına renk katacak. Tanıştığın yeni insanlar, edindiğin dostluklar çok işine yarayacak. Aile içindeki huzursuzluklar son bulacak. İş yerindeki sorumluluklar ve beklentiler seni biraz yoracak. Sorun çıkaran yöneticiler istifasını sunacak. Borçlarını kapatanlar yaz sonu başka bir yerden ev alacak.

Kova ve Özellikle Yükselen Kova

Yılın ikinci 6 aylık döneminde şans senden yana olacak. Hedeflerde sapmalar yaşanacak. Çocukların eğitimi ile ilgili anlaşmazlıklar olacak. Tayin, atama bekleyenler yola koyulacak. Araç alım satımı ile ilgili aracılar sorun çıkaracak. Harcamalar artacak, kazanç bollaşacak. Umulmadık iş birlikleri herkese kazandıracak. Önemli rahatsızlıkları olanlar şifalanacak. Uluslararası şirketler de işe başlayanlar yurt dışına taşınacak.

Balık ve Özellikle Yükselen Balık

Yılın ilk 6 aylık döneminde şans senden yana olacak. İnancın, istediğin her şeyi mümkün kılacak. Hayalet gibi bir var bir yok ilişkiler yerine kalıcı aşklar bulunacak. Kişisel gelişimle ilgili eğitimler, spiritüel konulara eğilimler para kazandıracak. Terfi bekleyenler başka yerlerden teklif alacak. Yatırım konularında şans yaver gidecek. Zenginleşen balıklar bol bol seyahat edecek. Deniz kum tatili yerine macera içeren etkinlikler gündeme gelecek. Gönüllü işlerde çalışanlar çok güzel anılar biriktirecek.

Diğer Yazıları

Yorumlar