Bahar Polat

Bahar Polat

18 Şubat Güneş Balık Burcunda: Harika şeyler kapının ardında

 Bir Balık mevsimi daha geliyor ve geçiyor. Gökyüzünden merhamet, şefkat yağarken insanlık yaralarını sarıyor.

Güneş, 18 Şubat 2022'de Zodyak çemberinin son halkası olan Balık burcuna geçerek Bahar Ekinoksu'na hazırlık yapıyor.

Güneşin tam bir ay boyunca suda doğup batması hayatın tüm gereksiz yüklerinden arınmaya yardımcı oluyor.

Bir şey bittiğinde ya da yeni bir şeye başlamak gerektiğinde biraz soluklanmak gerekiyor, işte o soluklanma zamanını Balık güneşi yaratıyor.

Havanın suyun toprağın doğanın ısınmaya başladığı dönem öncesi yorgun bedenler ve ruhlar dinleniyor. Maneviyat maddiyatın önüne geçiyor. Kendi kendini iyileştiren yenileyen sistemler hayata dahil ediliyor. Yaşamın kaynağına geri dönülüyor.

Kendinden daha büyük bir şeyin parçası olma, kolektife hizmet sunma, çok büyük hayaller kurma, akışa teslim olma, yardımlaşma, gerçeklerden kaçarak hayal dünyasına dalma, birilerini bir şeyleri öyle sanma, aldanma, her zamankinden daha çok hassaslaşma, içinde bulunduğu kör kuyudan kurtarılma gibi eğilimler dikkat çekiyor.

Balık burcunun iki ayrı yöne giden sembolü değişken bir ruh halini, kararsız günleri temsil ediyor. Neyin seçileceğine dair referanslar silikleşiyor.

İlham veren fikirler gerçek projelere dönüşmek için gün sayıyor. Sezgiler ve rüyalar mesajlar taşırken dua, inziva, doğa ile iç içe olma, müzik, şiir, dans, sinema aracığıyla şarj edilen aküler derin bir huzur yaratıyor.

Yapamadıklarınız listesinin önüne henüz kelimesi geliyor. Hayaller potansiyellerle buluşuyor. Tanrıya inanan kendine inanıyo,r evrene güvenen kendine güveniyor.

Unutkanlık, dağınıklık, bağımlılık, zayıflık terapilerle aşılıyor. Gerçekler olduğundan farklı bir kimliğe bürünüyor. Kutsal olan değerler çiğneniyor. Duygular sömürülüyor. Fedakarlık görev sayılıyor.

Başkalarının kusurları acı veriyor.

 Bir Balık mevsimi daha geliyor ve geçiyor. Gökyüzünden merhamet, şefkat yağarken insanlık yaralarını sarıyor.

Diğer Yazıları

Yorumlar