Bahar Polat

Bahar Polat

6 Mart Mars ve Venüs Kova'da

6 Mart Mars ve Venüs Kova'da, Kutunun dışında düşün ama kutuyu tamamen unutma

Kova atmosferine giren Venüs ve Mars’a yer açın.  Mars ve Venüs’ün sahip olmak için can attığı şeylere de…

Evet, Venüs’ün 6 Nisan’a Mars’ın ise 15 Nisan’a kadar Kova burcunda seyahat ettiği günlerdesiniz.

Öncelikle biraz mesafeli, entelektüel, objektif, küstah, sıra dışı kibirli, seçkin, münzevi, tuhaf ilişkilere hoş geldiniz.

Kontrast renklerin bir araya geldiğinde birbirinin güçlerini, ışık değerlerini artırması gibi Mars ve Venüs’ün birlikte çalışacağı günleri deneyimleyeceğiz.

Mars’ın enerjinin en çok harcandığı yeri gösterdiğini, Venüs ‘ün ise kendine çekmekle ilgili olduğunu öğreneceğiz.

Bu dönemi saf karbondan oluşan elmasın (Venüs) biraz baskı altında (Mars) pırlantaya dönüşmesi gibi düşünebilirsiniz. Kova’daki Mars’ın cevher Venüs’ün mücevher olduğunu bilmelisiniz.

Çevrimiçi ilişkilere kendinizi kaptırabilirsiniz. Hatalar, mantıksızlıklar, geçici değişiklikler ve yanılgılar yaşayabilirsiniz.

Kocaman bir konudur aşk ve kocaman bir konuktur arkadaş. Birinin zekasına, sohbetine, arkadaşlığına ve hiç anlamadığınız yönlerine aşık olabilirsiniz.

Kalbinizi dinlendirip aklınızı kullanabilirsiniz.

Yeni bir giyim yeni bir dekor yeni bir görüntü için para harcayabilirsiniz.

Zihninizin taze fikirlerle ve orijinal planlarla zenginleştiği bu günlerde geleceğiniz nasıl görünmesini istediğinizi belirleyebilirsiniz.  Dozunda cesaret sağlayan Mars’tan ve dozunda  tolerans sağlayan Venüs’ten faydalanabilirsiniz.

Kutunun dışında düşünmek ancak kutuyu da tamamen unutmak gerektiğini bilmelisiniz.

İşleri kökten farklı kılmanın radikal kararlarla mümkün olduğunu fark edeceksiniz. Toplumsal adaletsizlikler için çalışan insanlara katılabilirsiniz.

Başkasının kurallarına ve otoritesine uymak konusunda zorlanabilirsiniz. Sahip olmak için can attığınız şeylere Kova’nın büyülü atmosferi içinde hem Mars hem Venüs teknikleriyle sahip olabilirsiniz.

Mars Kova'da iken insanın enerjisi kısıtlayan her şeye karşı çıkmaya, geçerliliğini yitirmiş tüm yapılarda reforma yöneltmek ister. Kendi devriminiz için mücadele edebilirsiniz. Venüs Kova'da düşünce alışverişini önemser. Sahiplenici olmayan, herkesin kendi yolunu izlemesine imkan veren ilişki tarzlarına çekilebilirsiniz.

Diğer Yazıları

Yorumlar