Bahar Polat

Bahar Polat

2 Mart Yeni Ayı: Kozmik Suların Bereketi

2 Mart Çarşamba günü saat 20.34’de Balık burcunun 12. derecesinde bir yeni ay yaşayacağız.

Jüpiter ile kavuşan yeni ay enerjisine Uranüs’ten gelen altmışlık açı eklenecek. Gökyüzündeki bu anın haritasında ise Terazi burcu yükselecek. Tüm yeni aylar da olduğu gibi evren resetlenecek. Yeni başlangıçlarla  ilişkilendirilen yeni ay size 15 günlük bir plan çizecek.

ŞANS TOZU SERPİLECEK

Balık burcu bu plana hayaller ekleyecek. Yaratıcı fikirler gökkuşağının tüm renklerini hayatınıza çekecek. Jüpiter daha büyük hayaller için sizi destekleyecek. Şans tozunu üstünüze serpecek. Bu yolda yürürken hayallerin gerçekler tarafından zarar görmesini önleyecek. Uranüs bu senaryoya sürprizler ekleyecek. Hayat çok daha parlak çok daha sıcak görünecek.

ÇOK İSTEDİKLERİMİZ HİÇ İSTEMEDİKLERİMİZLE GELECEK

An haritasının yükseleni Terazi yeni ayın enerjisine güzellik ekleyecek. Ama Terazi’nin yönetici Venüs, Mars ve Plüton ile çok yakından temas edecek. Ne yazık ki çok istediklerimiz hiç istemediklerimizle birlikte gelecek. Cesaret ile korku bilgelik ile cehalet, zarafet ile zorbalık iyilik ile kötülük, şefkat ile şevkat aynı anda yer yeryüzüne inecek.

HAYATINIZDA EKSİKLİK TELAFİ EDİLECEK

İnsanlığın bütün halleri ismin beş hali gibi tezahür edecek. Ben, beni bana bende benden diye başlayan cümleler durumlar olaylar yön gösterecek. Herkes biraz bulmaca çözecek. Yeni ayın karışık enerjisi üzüp sevindirecek. Hayatınızda bir eksiklik ya da boşluk varsa onu yeni bir deneyim, bir ev, bir ilişki, bir iş, bir fikir, bir kişi olarak telafi edecek.

Burçları ise şunlar bekleyecek.

KOÇ BURCU
Dürtüsel kararların para dengesini bozacağı bir zaman dilimindesiniz.  Beklenmedik harcamalar can sıkabilir. Tasarruf yapmak hayatınızı bereketlendirebilir.

BOĞA BURCU
İnsan ilişkilerinin kazanç sağlayacağı bir dönemdesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Kısa vadeli planlar yapabilir, küçük seyahatle dinlenebilirsiniz.

İKİZLER BURCU
Size ait olmayanları bırakacağınız bir zaman dilimindesiniz. Özel hayatınızı saklamak isteyebilir, neler olup bittiğine takılmadan ilerleyebilirsiniz. Devam ettiğiniz şeylere güvenebilirsiniz.  

YENGEÇ BURCU
Tatil planlayacağınız bir dönemdesiniz. İmkanlarını çok zorlamadan eğlenebileceğinizi göreceksiniz. Sorunsuz ilerleyen bir işin keyfini çıkarabilirsiniz.

ASLAN BURCU
Birini hayatınıza alıp alma konusunda karar vereceğiniz bir zaman dilimindesiniz.  Başkaları tarafından nasıl göründüğünüzü bilmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizden etkileneceksiniz.

BAŞAK BURCU
Resmi belgelere imza atacağınız bir dönemdesiniz. Kafa karışıklığını ikinci bir görüş alarak gidereceksiniz. Daha faydalı işler ve kişiler biriktireceksiniz. Rakiplere dikkat ediniz.

TERAZİ BURCU
Başkalarından maddi manevi destek alacağınız bir zaman dilimindesiniz. Krizleri kolaylıkla atlatabilirsiniz. Bağımlılıklarınızı azaltabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz.

AKREP BURCU
Hayal gücünüzün yeni kapılar açtığı bir dönemdesiniz. Sabrınızın değil sezgilerinizin karşılığını göreceksiniz. Bol bol takdir ve iltifat alabilirsiniz. Özlediğiniz yerlere gidebilirsiniz.

YAY BURCU
Kendi görüşlerinizi kabul ettireceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Başarınızın örnek alındığını bilmelisiniz. Kendinize daha çok yatırım yapabilir, kendinizi göstereceksiniz.

OĞLAK BURCU
Gönüllü olduğunuz projelerden maddi manevi kazanç elde edeceğiniz bir dönemdesiniz. Politika ile ilgilenebilir, sosyal çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Hedeflerinizi büyütebilirsiniz.

KOVA BURCU
Biraz kafa dinleyeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Nelerin feda edilmesi gerektiği konusunda netleşeceksiniz. Bir iş ya da ilişki konusunda karar vereceksiniz. İlham veren konuşmalar yapabilirsiniz.

BALIK BURCU
Güneşin üstünüze doğduğu bir dönemdesiniz. Yeteneklerinizi motivasyonunuzla birleştireceksiniz. Yeni başlangıçlara eklenen yeni fırsatlarla destekleneceksiniz.

Diğer Yazıları

Yorumlar