Bahar Polat

Bahar Polat

19 Ocak Burç yorumları: Uranüs retrosunu bitirdi, sinir bozan sakinlik bitti

19 Ocak Burç yorumları: Boğa ağırkanlı, sakin, rahatına düşkün, sağlamcı, tutucu, metaryalist demek.

Astroloji sözlüğüne baktığımızda Uranüs devrim, isyan, bağımsızlık, özgürlük, özgünlük, hümanizm, sıradışılık; Boğa ağırkanlı, sakin, rahatına düşkün, sağlamcı, tutucu, metaryalist demek.

Birbiriyle pek örtüşmeyen bu gezegen ve burcun birlikteliği 2025’e kadar devam edecek. 7 yılda bir burç değiştiren Uranüs Boğa’da olduğu sürece çok bilindik bir dünyada ezber bozan, ezberi bozulan bir dünyada yeni normaller yaratan işlevi ile büyük ve kalıcı değişimler meydana getirecek.

Eski ile yeninin çok çabuk kaynaştığı ve birbirinin yerine geçtiği bu günler tarihe not düşecek.

NFT  “Non Fungible Token” Türkçe karşılığı ile “Değişmesi mümkün olmayan para”  ile satın aldığınız  teknoloji harikası eserler Uranüs Boğa’nın ruhunu anlamak isteyenlere küçük de olsa birer ipucu verecek. Dünya daha çok ama çok değişecek.

19 Ağustos’tan bu yana retro olan Uranüs’ün nihayet direkt harekete geçmesi ise sinir bozan gerginlik yaratan bir sakinliği bitirecek. Geciktirilmiş değişimler ve yenilikler kaldığı yerden devam edecek. Atalet harekete dönüşecek.

Kendine has özelliklerle para kazanma daha önce hiç duyulmamış uğraşlarla kariyer yapma dönemi tüm hızıyla devam edecek. Nakitsiz toplum gerçeği, kredi kartlarından barkodlu ödeme sistemine geçirecek.

URANÜS’ün direkt hareketi geçerken:

Koç kendi işini yapabilir, Boğa alternatif tıp ile sağlığına kavuşabilir, İkizler kendisini kıskananlara selam söyleyebilir, Yengeç arkadaş çevresine yeni kişiler ekleyebilir, Aslan başka bir alanda kariyer yapabilir, Başak yazılım alanında ilerleyebilir, Terazi sevgiliden eşten maddi destek görebilir, Akrep ortaklarını değiştirebilir, Yay çalışma koşulları güzelleştirebilir, Oğlak çocuğunun geleceğini garantiye alabilir, Kova arsa yatırımı yapabilir, Balık kısa seyahatlere çıkabilir.

Diğer Yazıları

Yorumlar