Bahar Polat

Bahar Polat

14 Ocak Burç Yorumları: Yılın İlk Merkür Retrosu Başlıyor!

14 Ocak - 4 Şubat arasında gerçekleşen önce Kova burcunda sonra Oğlak burcunda geri giden Merkür ile retro serisinin ilk bölümünü deneyimleyeceğiz.

14 Ocak Burç Yorumları: Merkür retrosu olarak bilinen sinir bozucu astrolojik olayı duymuş olmalısınız. Hani şu herkesin birbirini yanlış anladığı, geçmişte bıraktığınız insanların birden ortaya çıktığı, telefonun tabletin bozulduğu, seyahatlerin ertelendiği, anlaşmaların iptal edildiği gökyüzü olayı.

Herkes sıkı tutunsun ve kemerlerini bağlasın; çünkü 2022 yılında tam dört tane Merkür retrosu göreceğiz.

14 Ocak - 4 Şubat arasında gerçekleşen önce Kova burcunda sonra Oğlak burcunda geri giden Merkür ile retro serisinin ilk bölümünü deneyimleyeceğiz.

Tüm retrolarda olduğu gibi bu retrodan da sağ salim çıkmak için gökyüzünün “Dur, bekle gözden geçir” uyarısına kulak vereceğiz.

“Merkür'üm zaten retro bana işlemez fikri seni avutan bir hikayedir. Retron seni sen yapan benzersiz bir özelliğindir. Retrolar, herkes içindir" diyen gökyüzünün etki alanına gireceğiz. 

Hava elementi Kova’dayken projelerin, fikirlerin, bağlantı kurduğunuz insanların, sosyal olayların;  toprak elementi Oğlak’ta iken hesapların, paraların, yöneticilerin, kuralların can sıktığı bir dönemden geçeceğiz.

Merkür retrosunda yapılacak en iyi şeyin demlenmek olduğunu fark etmeli, hemen hemen her şeyi ikinci kez gözden geçirmeli ve fişi bir süre çekmeliyiz.

Bir sonraki retro tarihlerini de kaydedebiliriz.

1.     Retro 14 OCAK 10° KOVA - 4 ŞUBAT 24° OĞLAK

2.     Retro  10 MAYIS 4° İKİZLER - 3 HAZİRAN 26° BOĞA

3.     Retro 10 EYLÜL 8° TERAZİ - 2 EKİM 24° BAŞAK

4.     Retro 29 ARALIK  24° OĞLAK - 18 OCAK  2023 8° OĞLAK

Diğer Yazıları

Yorumlar