12 yaşındaki Ceren kurtarılamadı

Dün akşam saatlerinde Çorum’un Sungurlu ilçesinde otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu yaralanan 5 kişiden 12 yaşındaki kız çocuğu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Ufuk Yazar’ın (43) kullandığı...

Google Haberlere Abone ol
12 yaşındaki Ceren kurtarılamadı

Dün akşam saatlerinde Çorum’un Sungurlu ilçesinde otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu yaralanan 5 kişiden 12 yaşındaki kız çocuğu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Ufuk Yazar’ın (43) kullandığı 06 TFY 89 plakalı otomobil, Çorum-Sungurlu Karayolu’ndaki Şehit Orhan Yazdıç Galericiler Sitesi önünde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüjdeki ağaçlara çarptı. Savrulan otomobil, daha sonra aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada, sürücü Yazar ile eşi Sibel (37) ve çocukları Ceren (12), Ecem (17) ve Yusuf Salih Yazar araçta sıkıştı. Olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla araçtan çıkarılan yaralılar, Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Ceren ve Ecem Yazar, ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 12 yaşındaki Ceren, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yorumlar