"108. Doğum Yılında Nurettin Topçu" etkinliği

İSTANBUL (AA) - Yazar, akademisyen ve fikir adamı Nurettin Topçu, "108. Doğum Yılında Nurettin Topçu" adlı program ile anılacak.Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, program, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel Etkinlikler...

Google Haberlere Abone ol
"108. Doğum Yılında Nurettin Topçu" etkinliği

İSTANBUL (AA) - Yazar, akademisyen ve fikir adamı Nurettin Topçu, "108. Doğum Yılında Nurettin Topçu" adlı program ile anılacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, program, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü tarafından Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) işbirliğiyle, yarın Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Etkinlik kapsamında, moderatörlüğünü İLESAM İstanbul Şube Başkanı Cafer Vayni'nin üstlendiği panelde, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ergün Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Süleyman Doğan ile Yeşilköy 50. Yıl Anadolu Lisesi Müdürü Hülya Mesri, Nurettin Topçu'yu, düşünceleri ve eserlerini çeşitli yönleriyle ele alacak.

"108. Doğum Yılında Nurettin Topçu" ile her ay yapılan diğer etkinlilere katılan ve konuyla ilgili yazı, şiir veya resim alanlarında başarılı bulunan öğrencilere, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İLESAM ödül verecek.

Yorumlar