1 Ekim 2020 reyting sonuçları belli oldu

Reyting sonuçları Uyanış:Büyük Selçuklu, Yeni Hayat, Bir Zamanlar Çukurova, Tosun Paşa, Mucize Doktor, Menajerimi Ara ve MasterChef Türkiye arasında yaşanan mücadele ile şekillendi. Peki, dün akşam en çok hangi yapım izlendi? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
1 Ekim 2020 reyting sonuçları belli oldu

Televizyon kanallarının en iddialı yapımlarından bazıları 1 Ekim 2020 Perşembe akşamı ekrana geldi. Uyanış:Büyük Selçuklu, Yeni Hayat, Bir Zamanlar Çukurova, Tosun Paşa, Mucize Doktor, Menajerimi Ara ve MasterChef Türkiye dün akşam yarışan yapımlar oldu. Peki, 1 Ekim 2020 reyting sonuçları nasıl oldu, hangi kanalda yayınlanan yapım ilk sıraya yerleşti? Detaylar Geliyor...

Dün akşam televizyon kanallarında yayınlanan yapımlar şunlardı: TRT 1'de Uyanış: Büyük Selçuklu, Kanal D'de Yeni Hayat, ATV'de Bir Zamanlar Çukurova, Show TV'de Tosun Paşa, FOX TV'de Mucize Doktor, Star TV'de Menajerimi Ara ve TV8'de ise MasterChef Türkiye.

Total'de “Bir Zamanlar Çukurova” birinci sırada yer alırken;  “Mucize Doktor” ikinci, “Mastercheff Türkiye” ise üçüncü sırada yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Mucize Doktor”, 2.sırada “Mastercheff Türkiye”, 3.sırada “Bir Zamanlar Çukurova” yer aldı.

30 EYLÜL 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Çok fazla iddialı dizinin bulunmadığı dün akşamın reyting yarışında ilk sıralara oturan yapımlar şöyle oldu: 

Total'de 1.sırada FOX’de ekrana gelen “Sen Çal Kapımı”, 2.sırada “Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber", 3.sırada TV8’de yayınlanan “Sen Çal Kapımı" dizisinin özeti yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Sen Çal Kapımı”, 2.sırada “Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber”, 3.sırada ise TV8'de yayınlanan "Doğduğun Ev Kaderindir" isimli dizi yer aldı.

29 EYLÜL 2020 REYTİNG SONUÇLARI

TRT1’de yayınlanan “Masumlar Apartmanı” bütün kategorilerde açık ara ile birinci sıraya oturarak bir kez daha reyting rekorları kırdı. 

Reyting sıralamalarında totalde ikinci sırada TV8’de ekrana gelen “Mastercheff Türkiye”, üçüncü sırada “Masumlar Apartmanı”nın özeti yer aldı.

AB'de ise birinci sırada “Masumlar Apartmanı”, ikinci “Mastercheff Türkiye”, üçüncü “Masumlar Apartmanı”nın özeti yer aldı.

28 EYLÜL'ÜN ŞAMPİYONU TRT 1 VE UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU

TRT1’de ilk bölümü yayınlanan “Uyanış Büyük Selçuklu” reyting listelerini alt üst ederek birinci sıraya oturdu. Daha önce de Masumlar Apartmanı Cuma yayınlandığı günün reyting listelerini altüst etmişti.

İkinci sırada Show TV’de ekrana gelen “Çukur”, 3.sırada TV8’de izleyici ile buluşan “Mastercheff Türkiye” yer aldı.

AB'de de 1.sırada “Uyanış Büyük Selçuklu”, 2.sırada “Mastercheff Türkiye”, 3.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

Yorumlar