Kozan Kaymakamı Avni Oral’a veda yemeği

Adana’nın Kozan ilçesi Kaymakamı iken Bursa’nın Nilüfer ilçesine atanan Kaymakam Avni Oral için veda yemeği düzenlendi.Sodes Düşler Alemi’nde gerçekleşen veda yemeğine ilçe protokolü, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının...

Google Haberlere Abone ol
Kozan Kaymakamı Avni Oral’a veda yemeği

Adana’nın Kozan ilçesi Kaymakamı iken Bursa’nın Nilüfer ilçesine atanan Kaymakam Avni Oral için veda yemeği düzenlendi.

Sodes Düşler Alemi’nde gerçekleşen veda yemeğine ilçe protokolü, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları, şehit aileleri ve davetliler katıldılar. Kozan Kaymakamı Avni Oral kendisi onuruna düzenlenen veda yemeğine katılan tüm Kozanlılara teşekkür etti. Kaymakam Oral yaklaşık dört yıldır Kozan’da olduğunu, ailesi ile birlikte Kozan’a çok alıştığını, bir evladının da Kozan’da dünyaya geldiğini ve artık kendisinin de Kozan ile bir bağının olduğunu kaydetti. Görev yaptığı süre içerisinde Kozanlı hemşerileri, kurum ve daire amirleri ile önemli hizmetlere de imza attığını kaydeden Kaymakam Oral Bursa’nın Nilüfer İlçesinde de artık bir hemşerilerinin olduğunu hatırlattı. Kaymakam Oral konuşmalarının sonunda programa katılan davetlilerden helallik istedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Oral’a Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Kozan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Yağan, Beyazay Derneği Şube Başkanı Ahmet Ünal ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Sırkıntı tarafından plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Kaymakam Avni Oral ve eşi Av. Hande Sinem Oral daha sonra programa katılan protokol heyeti ve davetliler ile tek tek vedalaşarak helalleştiler.

Yorumlar