Fatsa’da okul servisleri denetlendi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde kırsal kesimlerden merkeze öğrenci taşıyan servis araçları denetlendi.Denetimlere Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ve Milli Eğitim personelleri katıldı. Denetlemelerde sürücülere uyarılarda bulunan...

Google Haberlere Abone ol
Fatsa’da okul servisleri denetlendi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde kırsal kesimlerden merkeze öğrenci taşıyan servis araçları denetlendi.

Denetimlere Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ve Milli Eğitim personelleri katıldı. Denetlemelerde sürücülere uyarılarda bulunan Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, “Kesinlikle sivil yolcu ile öğrencileri bir arada taşımayın. Böyle bir durumla karşılaşıldığında gerekli işlemler anında yapılacaktır. Araçlarda yangın söndürme tüpü, belediyeler tarafından verilen okul servis aracı özel izin belgesi, bakım ve onarım takip formu, okul taşıtı yazısı ve diğer belgeleri kontrol ediyoruz” dedi.

Kapasitenin üzerinde öğrenci taşınmaması uyarısında bulunan Atinkaya, araçlarda belirlenen eksiklerin biran önce giderilmesini isteyerek, kontrollerin sık sık tekrarlanacağını sözlerine ekledi.

Servis şoförleri de gerekli kurallara uyduklarını, herhangi bir aksilik yaşanmaması için dikkat ettiklerini belirttiler.

Yorumlar