YouTube, Cards Hizmetini Duyurdu

YouTube yeni bilgilendirme hizmeti Cards'ı duyurdu. YouTube Cards yakın zamanda ek izahatların yerine kullanılacak bir hizmet olacak.

Google Haberlere Abone ol
YouTube, Cards Hizmetini Duyurdu

YouTube, Cards Hizmetini Duyurdu İnternet YouTube yeni bilgilendirme hizmeti Cards'ı duyurdu. YouTube Cards yakın sürede ek izahatların yerine kullanılacak bulunan bir hizmet olacak.18.03.2015 / 13:00

YouTube videolarına konulan ek izahatlar bazan can sıkıcı olabiliyordu. Videonun ortalarında ilgisiz yerlerde beliren ek izahatlar için YouTube bir çözüm buldu. YouTube Cards ismi verilen bu yeni hizmet videoların sağ kısmına konumlandırılacak.

YouTube Cards kısmına video içeriği hazırlayıcısı video hakkında linkleri ve ya değişik bağlantıları ekleyebilecek. Bildiğiniz bu şeklinde ek izahatlar YouTube'un mobil uygulamalarında görünmüyordu. Ek izahatların yerini alacak bulunan YouTube Cards hizmeti YouTube'un hem web hem de mobil uygulamalarında kullanılabilecek.

YouTube Cards henüz kimi videolarda hizmet veriyor. Yakın süre arasında bütün videolarda bu hizmetin yer alması bekleniyor.

:: YouTube Cards hizmetini beğendiniz mi?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar