Xperia Z4'ün Render'ları Yayınlandı

Sony’nin yeni amiral gemisi modeli Xperia Z4’ün yüksek çözünürlüklü render görüntüleri sızdırıldı. Xperia Z4’ün tasarımı böyle olabilir.

Google Haberlere Abone ol
Xperia Z4'ün Render'ları Yayınlandı

Xperia Z4'ün Render'ları Yayınlandı Mobil Akıllı Telefon Sony’nin yeni amiral gemisi modeli Xperia Z4’ün yüksek çözünürlüklü render görüntüleri sızdırıldı. Xperia Z4’ün dizaynı böyle olabilir.17.03.2015 / 08:30

Sony'nin uzun bir zamandır yeni amiral gemisi modeli Xperia Z4 ile karşımıza çıkması bekleniyor. Merakla beklenen Xperia Z4 için henüz gerçeğe yakın bir sızıntı bulunmaması, cihazın gizemini korumasına sebep oluyor.

Xperia Z4'ün donanım nitelikleri üç aşağı beş yukarı dikkat çekici olsa da cihazın tasarımına ilişkin henüz gerçeğe yakın bir sızıntı bulunmuyordu. Bugün sızıntıları ile meşhur @OnLeaks, Xperia Z4'ün yüksek çözünürlüklü Render görüntülerini yayınladı.

Xperia Z4'ün Render görüntülerini yorumlayacak olursak, cihazın keskin hatların ötürü Sony'e ilişkin bulunduğu ilk bakışta dikkat çekici oluyor. Köşelerinin oval olması kullanım kolaylığı açısından iri bir avantaj sağlayabilir. Ancak Xperia Z4'ün yenilikçi bir tasarıma sahip olduğunu anlatmak pek doğru olmaz. Xperia Z3'ün rötuşlanmış durumu benzeri görünüyor.

Son şekilde Xperia Z4'ün teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse cihazın; sekiz çekirdekli Snapdragon 810 yonga setine, 4 GB RAM'e, 5.2 inç büyüklüğünde 2560 x 1440 çözünürlüğünde 565 ppi kıymetli ekrana, 20.7 Megapiksel geri kamera ve 5 Megapiksel ön kameraya sahip olması bekleniyor.

:: Xperia Z4'ten beklentileriniz neler?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar