Xperia Z4 İnce Bir Tasarıma Sahip Olabilir

Sony’nin yakın zamanda tanıtmasını beklediğimiz amiral gemisi Xperia Z4’ün tasarımına ilişkin bilgiler ortaya çıktı. Xperia Z4 çok ince bir tasarıma sahip olabilir.

Google Haberlere Abone ol
Xperia Z4 İnce Bir Tasarıma Sahip Olabilir

Xperia Z4 İnce Bir Tasarıma Sahip Olabilir Mobil Akıllı Telefon Sony’nin yakın sürede tanıtmasını beklediğimiz amiral gemisi Xperia Z4’ün tasarımına ait bilgiler ortaya çıktı. Xperia Z4 aşırı ince bir tasarıma sahip olabilir.09.03.2015 / 13:15

Barselona'da düzenlenen MWC 15 etkinliğinde Samsung ve HTC'nin yeni amiral gemisi cihazlarını tanıtmasından sonra gözler bir öteki Android alet müstahsil devi Sony'e çevrildi. MWC 15'te Xperia Z4 Tablet'i tanıtan Sony, amiral gemisi mobil cihazı konusu için en ufak bir ipucu dahi vermemişti.

Ünlü sızıntıcı Ricciolo bugün Sony Xperia Z4 ile ilgili bilgiler paylaştı. Ricciolo'nun sızıntısına nazaran Xperia Z4, aşırı ince bir tasarıma sahip olacak. Snapdragon 810 işlemci ile istikbal bulunan Xperia Z4'te aşırı ayrıcalıklı materyaller kullanılacak.

Bildiğiniz bunun şeklinde Qualcomm'un Snapdragon 810 işlemcisi aşırı çok ısınan bir yonga seti. Xperia Z4'ün dizaynı ince olabileceği için işlemci sıcaklığını kullanıcılar gündelik yaşamda aşırı sorunsuzca hissedebilir. Sony de bunun önüne geçmek ve tasarımdan ödün vermemek için Xperia Z4'te ayrıcalıklı materyaller kullanacak.

Bir öteki sızıntıya nazaran Android 5.0 Lollipop sürümü ile istikbal Xperia Z4'te su geçirmezlik sertifikası bulunmayacak. Cihazda bununla birlikte microSD yuvası da yer almayacak. Bu iki özelliğin kırpılmasının Xperia Z4'ün tasarımının aşırı ince olması için yapılacağını düşünüyoruz.

:: Xperia Z4'ten beklentileriniz neler?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar