Windows 10'dan Önce Amiral Gemisi Yok!

Mobil Dünya Kongresi'nde yeni Lumia cihazlar duyuran Microsoft, amiral gemisi beklentilerini boşa çıkardı. Son haberler, Windows 10'dan önce üst sınıf bir Lumia gelmeyeceği yönünde.

Google Haberlere Abone ol
Windows 10'dan Önce Amiral Gemisi Yok!

Windows 10'dan Önce Amiral Gemisi Yok! MWC 2015 Mobil Dünya Kongresi'nde yeni Lumia cihazlar duyuran Microsoft, amiral gemisi beklentilerini boşa çıkardı. Son haberler, Windows 10'dan evvela üst derslik bir Lumia gelmeyeceği yönünde.04.03.2015 / 15:00

Mobil Dünya Kongresi bütün hızıyla devam ederken üreticiler yeni modelleriyle bu ürünü satın alanların karşısına çıkmayı sürdüyor. Etkinlik kapsamında yeni cihazlarını duyurması beklenen şirketlerden birisi de Microsoft oldu ve gözler Lumia serisine çevrildi. Buna rağmen, şu esas kadar sırf giriş sınıfı Lumia 640 ve 640 XL modelleri teknolojiseverlerin zevkine sunuldu.

Resmi izahat geldi

Yeni amiral gemisini MCW 2015'te bekleyen kullanıcılar için haberler pek müspet değil. Önceki dedikoduların tersine Microsoft'un etkinlikte üst derslik bir alet tanıtmayacağı ortaya çıktı. Şirketin telefon pazarlama kısmı başkanı Neil Broadley amiral gemisi cihazlarını, enfazla deneyimi sunan en yeni işletim sisteminin hazır olmasından sonra tüketicilere süreceklerinin sinyalini verdi ve öncelikli odak noktalarının Windows 10 olduğunu vurguladı.

Yaz sonu veya sonbahar

Teknoloji çevrelerince yapılan yorumlar, bu yaz sonu veya güz başında tüketicilere çıkacak Windows 10 işletim sisteminden kısa bir zaman sonra veya tıpkı devirde amiral gemisi cihazın geleceği yönünde. Bakalım Microsoft, yeni işletim sistemi ile ortak Lumia serisinde de radikal değişimlere imza atacak mı?

:: Sizce Lumia cihazların muvaffakiyetli olması için tasarım mı yazılım mı daha aşırı geliştirilmeli?

Yazan: Azim Köse
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar