Uzun Kullanım Testi: Sony Xperia Z3

Xperia Z2'deki eleştirilen noktalarını onaran ve Xperia Z3 ile karşımıza her açıdan başarılı bir telefon çıkartan Sony, bakalım uzun bir kullanımdan sonra bizlere neler sunuyor?

Google Haberlere Abone ol
Uzun Kullanım Testi: Sony Xperia Z3

Uzun Kullanım Testi: Sony Xperia Z3 UKT Xperia Z2'deki eleştirilen noktalarını onaran ve Xperia Z3 ile karşımıza her manada muvaffakiyetli bir telefon çıkartan Sony, bakalım uzun bir kullanımdan sonra bizlere neler sunuyor?26.03.2015 / 14:15

Xperia Z ile başlayan, Xperia Z1 ile ebat değiştiren ve daha iddialı bir duruma bürünen Xperia Z serisinin en son çıkan amiral gemi modeli Xperia Z3 modelinin uzun kullanım testiyle karşınızdayız. Bakalım bu UKT videomuzda nelerden bahsedeceğiz.

Ama ondan evvela Xperia Z3'ün detaylı incelemesini izlemeyen takipçilerimize, aşağıdaki araştırma videomuzu izlemelerini tavsiye ediyorum.

Neden UKT?

Bir telefon ilk çıktığında rahat benzeri gözükse de, 2 - 3 maaş bir kullanımın peşinden yaşattığı deneyimleri de paylaşmamız gerekiyor.

Örnek eda etmek gerekirse dikkat çekici bir kullanım süresi sonunda arayüzdebaşlayan kasmalar, kasada bulunan deformeler, ortaya çıkan muhtelif hatalar ve bize sunduğu umumi deneyim, bu video serimizin ana odak noktası.

Sony Xperia Z3

Teknik nitelikleri Sony Xperia Z2 ile kıyaslandığında, Sony Xperia Z3'ün aşırı iri farklılıklar sunmadığını görüyoruz.

Fakat Sony, Xperia Z3 modelinde sayısal verilerden ziyade daha aşırı deneyime odaklanmış. Kısacası teknik özelliklere değil de, deneyime ve bize sunduklarına odaklanırsak Sony Xperia Z3, bu sefer olmuş denilecek bir telefon.

O süre lafı aşırı uzatmadan sizi Xperia Z3 için hazırladığımız UKT yani Uzun Kullanım Testi videomuzla başbaşa bırakalım. İyi seyirler...

:: Sony Xperia Z3'ü nasıl buluyorsunuz? Almayı düşündüğünüz bir telefon mu?

Yazan: Tolga Cem Küçükyılmaz
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar