Tesisatçı 2'yi Oynadık!

Magma Mobile Games'in sevilen oyunu Plumber'ın büyük başarı yakalamasının ardından firma büyük umutlarla Plumber 2'yi Google Play Store'da yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Tesisatçı 2'yi Oynadık!

Tesisatçı 2'yi Oynadık! Oyun Magma Mobile Games'in sevilen oyunu Plumber'ın kocaman muvaffakiyet yakalamasının peşinden kuruluş kocaman umutlarla Plumber 2'yi Google Play Store'da yayınladı.07.03.2015 / 13:30

ShiftDelete.Net'te her hafta yayınladığımız 'Haftanın Android Oyunları' ve'Haftanın iOS Oyunları' içeriklerine ek olarak, her hafta dikkat çeken mobil oyunları videolu şekilde sizlere inceleyip, önereceğiz.

Bu videodaki oyunumuz Tesisatçı 2!

Magma Mobile şirketinin sevilen bulmaca oyunu bulunan Tesisatçının ikincisi tüketicilere çıktı. Normal, vakte karşı ve oyun salonu olmak üzere üç değişik modu bulunan oyun bulmaca şekli oyun severlerin dikkatini çekecek bu şeklinde görünüyor.

Oyunun oldukça çok eşi olsa da kuşkusuz en başarılıları Plumber 2 oyunu, ne yazık ki şuan yalnızca Android platformunda bulunan oyunu cihazlarınıza buradan karşılıksız şekilde indirebilirsiniz. Oyunun birinci sürümünü denemek isterseniz Plumber üç kocaman platformda da mevcut. Windows Phone cihazlar için buraya, iOS cihazlar için buraya, Android cihazlar için ise buraya tıklayabilirsiniz.

:: Tesisatçı 2 oyunu meselesinde ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Arden Papuççiyan
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar