Sıradaki Nexus'u Yine LG Üretebilir

LG, Samsung, HTC ve Motorola gibi büyük markalar Nexus serisi için cihazlar üretmiş ve bu cihazlar ile büyük başarı yakalamışlardı. Sıradaki Nexus telefonunu tekrar LG üretebilir.

Google Haberlere Abone ol
Sıradaki Nexus'u Yine LG Üretebilir

Sıradaki Nexus'u Yine LG Üretebilir Mobil Akıllı Telefon LG, Samsung, HTC ve Motorola benzeri kocaman markalar Nexus serisi için cihazlar üretmiş ve bu cihazlar ile kocaman muvaffakiyet yakalamışlardı. Sıradaki Nexus telefonunu yine LG üretebilir.19.03.2015 / 19:00

Halihazırda Nexus serisi Android ekosisteminin azami sevilen cihazları konumunda, bilhassa Nexus 6 öncesi serinin yüksek donanımı müsait fiyatlar ile kullanıcılarla buluşturması Google'ın ve Nexus cihazları üreten teknoloji markalarının iyi satış rakamlarına ulaşmasını sağladı.

Nexus serisi cihazların Android güncellemeleri çıkışından kısa bir vakit sonra alması, bu cihazların fazla fazla sevilmesindeki etkenlerin başında geliyor. Google, Nexus 6 için Motorola ile işbirliğine gitmiş ve ortaya güzel alet çıkmıştı lakin fiyat politikasındaki kocaman değişim kullanıcıları üzdü.

Uygun fiyatlı cihazları ile tanıdığımız Nexus serisi, Nexus 6 ile yüksek fiyat seviyelerine çıkarak serinin fiyat politikasını baştan aşağıya değiştirdi.

Geçtiğimiz günlerde bir sonraki Nexus telefonunu Huawei'in üreteceği dedikoduları ortaya atılmıştı lakin geçtiğimiz pazartesi Google mühendislerinin LG merkezini ziyaret etmesi ortaya ayrıcalıklı dedikodular atılmasına sebep oldu.

LG, Nexus 4 ve Nexus 5 cihazlarını ürettiği için bu konu ile ilgili epey bir tecrübeli. Ortaya atılmış en ciddi iddia ise iki ayrıcalıklı Nexus telefon olabileceği yönünde, orta düzey Nexus'u Huawei, üst düzey Nexus'u ise LG üretecek. İki ayrıcalıklı model olması ve iki ayrıcalıklı fiyat seviyesinde cihazlar olması kullanıcıları memnun edecektir.

Bakalım bu iddialar gerçek olacak mı, LG ve Huawei, Google ortaklığı ile Nexus cihazları üretecek mi olmadan diğer firmalarda Nexus yarışına dahil olacak mı bunları vakit gösterecek.

:: Bir sonraki Nexus'un LG sebebi ile üretilmesini ister misiniz?

Yazan: Arden Papuççiyan
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar