Shadow Fight 2'yi Oynadık!

Grafikleri ile öne çıkan NEKKI Games firmasının sevilen dövüş oyunu olan Shadow Fight 2'yi sizler için oynadık, oyunun tüm detaylarını ve videomuzu aşağıda bulabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Shadow Fight 2'yi Oynadık!

Shadow Fight 2'yi Oynadık! Oyun Grafikleri ile öne çıkan NEKKI Games firmasının sevilen dövüş oyunu bulunan Shadow Fight 2'yi sizler için oynadık, oyunun bütün detaylarını ve videomuzu aşağıda bulabilirsiniz.17.03.2015 / 19:00

ShiftDelete.Net'te her hafta yayınladığımız 'Haftanın Android Oyunları' ve'Haftanın iOS Oyunları' içeriklerine ek olarak, her hafta dikkat çeken mobil oyunları videolu şekilde sizlere inceleyip, önereceğiz.

Bu videodaki oyunumuz Shadow Fight 2

NEKKI Games firmasının oyunu bulunan Shadow Fight 2, iddialı grafikleri ile arcade oyun severleri memnun edecek bir oyun olmayı başarmış. Shadow Fight 2, klasik bir dövüş oyununa benzese de büyüler, ayrıcalıklı silahlar ve karakterinizi özelleştirme bunun şeklinde nitelikleri ile benzerlerinden ayrılıyor.

Shadow Fight 2, hem iOS hem Android platformlarında parasız şekilde mevcut. Oyunu Android cihazlara indirmek için buraya, iOS cihazlara indirmek için ise buraya tıklayabilirsiniz. Oyun ne yazık ki henüz Windows Phone cihazlar için yayınlanmış değil. İyi seyirler.

:: Shadow Fight 2 oyunu konusu için ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Arden Papuççiyan
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar