Samsung Galaxy S6'ya Microsoft Dopingi!

Teknoloji devleri Microsoft ve Samsung büyük bir ortaklığa imza attı. Galaxy S6 modelinde daha fazla Microsoft uygulaması ve servislerini ön yüklü olarak gelecek.

Google Haberlere Abone ol
Samsung Galaxy S6'ya Microsoft Dopingi!

Samsung Galaxy S6'ya Microsoft Dopingi! Mobil Teknoloji devleri Microsoft ve Samsung kocaman bir ortaklığa imza attı. Galaxy S6 modelinde daha çok Microsoft uygulaması ve servislerini ön yüklü şekilde gelecek.24.03.2015 / 11:00

İki büyül teknoloji ve yazılım devi Microsoft ve Samsung arasındaki ortaklığın sınırları genişliyor. Özellikle, Office uygulamaları ve muhtelif bölgelerde çözüm ortağı şekilde çalışan iki kuruluş bu alanları artırma kararı aldı.

Microsoft nedeni ile sağlanan resmi bilgiler, Samsung mobil cihazlarda daha çok Microsoft servisinin ve uygulamasının hazır geleceği yönünde.

Galaxy S6 ve Galaxy S6 için hususi hizmetler

Microsoft resmi blogundan verilen bilgilere göre, Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinde daha çok sayıda Microsoft uygulaması ve servisi yer alacak. Her iki modelde de OneNote, OneDrive ve Skype uygulamalarının önyüklü şekilde geleceği belirtiliyor. Ayrıca, Galaxy S6 ve S6 Edge malikleri 100 GB fazladan OneDrive bulut depolama bölgesine sahip olacak.

Tüm cihazlara gelecek

Microsoft ve Samsung'un işbirliği yalnızca Galaxy S6 ile kısıtlı değil. 2015 yılının ikinci yarısında Koreli şirketin birtakım akıllı telefonlarını ve tabletlerinı MS Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive ve Skype önyüklenmiş şekilde satışa sunacağı belirtiliyor. Bakalım önümüzdeki devirde iki kuruluş arasındaki birliktelikler nasıl gelişecek.

:: Microsoft - Samsung işbirliğini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Yazan: Azim Köse
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar