Samsung Galaxy A3 Kutusundan Çıkıyor

Samsung'un Galaxy A ailesinin en minik üyesi 4.5 inçlik Galaxy A3'ü kutusundan sizler için çıkartıyor ve ilk değerlendirmemizi yapıyoruz. İşte Galaxy A3.

Google Haberlere Abone ol
Samsung Galaxy A3 Kutusundan Çıkıyor

Samsung Galaxy A3 Kutusundan Çıkıyor Mobil Akıllı Telefon Samsung'un Galaxy A ailesinin en minik üyesi 4.5 inçlik Galaxy A3'ü kutusundan sizler için çıkartıyor ve ilk değerlendirmemizi yapıyoruz. İşte Galaxy A3.13.03.2015 / 14:01

Samsung'un Galaxy Alpha modelinden sonra, madeni kasaya sahip yeni ürün ailesi Galaxy A olmuştu. Galaxy A ailesi ise A3, A5 ve A7 modelleri şekilde 3'e ayrılıyor.

Daha evvela Galaxy A5 modelini detaylı bir biçimde incelemiştik. O incelememize aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy A serisinin en minik modeli Galaxy A3, 4.5 inç qHD çözünürlüğünde (940 x 540) SuperAMOLED ekran, Snapdragon 410 işlemci, 1.5 GB RAM, 16 GB dahili depolama, 5 Megapiksel ön kamera ve 8 Megapiksel esas kamera bunun şeklinde özelliklerin sunulduğu cihazda, Android 4.4 KitKat yazılımı kullanılıyor.

Dilerseniz Galaxy A3'ü kutusundan çıkartalım. İyi seyirler...

:: Samsung Galaxy A3'ü nasıl buldunuz? Bu fiyat aralığında bu telefonu değerlendirir misiniz yok ise aklınızda öteki modeller mevcut mı? Gelin tyükselişalım...

Yazan: Tolga Cem Küçükyılmaz
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar