Red Bull Air Race'i Oynadık!

Dünyanın 1 numaralı hava yarışı oyunu olma hedefi ile yola çıkan oyun bunu başarmış gibi görünüyor, Red Bull firmasının oyunu olan Air Race oyunu gerçek hayattaki halini aratmıyor.

Google Haberlere Abone ol
Red Bull Air Race'i Oynadık!

Red Bull Air Race'i Oynadık! Oyun Dünyanın 1 numaralı hava yarışı oyunu olma maksadı ile yola çıkan oyun bunu başarmış benzeri görünüyor, Red Bull firmasının oyunu bulunan Air Race oyunu gerçek hayattaki durumunu aratmıyor.21.03.2015 / 20:00

ShiftDelete.Net'te her hafta yayınladığımız 'Haftanın Android Oyunları' ve'Haftanın iOS Oyunları' içeriklerine ek olarak, her hafta dikkat çeken mobil oyunları videolu şekilde sizlere inceleyip, önereceğiz.

Bu videodaki oyunumuz Red Bull Air Race!

Başarılı grafikleri ve keyifli oynanışı ile güzel bir oyun olmayı başaran Red Bull Air Race oyunu övgüyü hak ediyor. Onlarca uçak, pilot ve değişik mekanda arzuladığınız benzeri uçabilirsiniz, Red Bull Air Race oyunu hava yarışı oyunu severler için biçilmiş kaftan.

Red Bull Air Race, hem iOS hem Android platformlarında bedava şekilde mevcut, ne yazık ki Windows Phone platformuna henüz gelmiş değil. Oyunu Android cihazlara indirmek için buraya, iOS cihazlara indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. İyi seyirler.

:: Red Bull Air Race meselesinde ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Arden Papuççiyan
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar