Oppo'dan Çerçevesiz Telefon!

Çin'in yükselen markalarından Oppo'nun oldukça iddialı yeni bir modeli görüntülendi. Sızdırılan görsellere göre firmadan adeta çerçevesiz bir telefon geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Oppo'dan Çerçevesiz Telefon!

Oppo'dan Çerçevesiz Telefon! Mobil Çin'in yükselen markalarından Oppo'nun epey bir iddialı yeni bir modeli görüntülendi. Sızdırılan görsellere nazaran firmadan adeta çerçevesiz bir telefon geliyor.24.03.2015 / 13:00

Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte telefonların görünümleri de değişikliğe uğramaya başladı. Tasarımsal şekilde bütünlüğü bozan çerçeveler ise gittikçe incelmeye başladı.

Global pazarda ilk şekilde LG G2'de karşılaştığımız ince çerçeveli telefonlar, gün geçtikçe artıyor. Şimdi ise Çinli Oppo'nun adeta çerçevesiz telefonu ortaya çıktı.

Daha önceleri ortaya çıkan dizaynlar zaten Oppo'dan böyle bir telefon geleceğini gösteriyordu. Leaksfly adlı Twitter kullanıcısının paylaştığı görsel sayesindeyse bu telefon ilk kere görüntülenmiş oldu.

5.5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olabileceği iddia edilen telefonun bununla birlikte epey bir ince bir tasarıma sahip olabileceği konuşuluyor.

Sızdırılan modelin adı yada teknik nitelikleri meselesinde ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak görünümüyle çok sayıda kullanıcının dikkatini çekmeyi başaran modelin amiral gemi modelleriyle yarışabilecek bir donanıma sahip olması bekleniyor.

:: Oppo'nun çerçevesiz telefonu sizce nasıl görünüyor?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar