Modern Combat 5, Android'de de Ücretsiz!

Gameloft'un en başarılı oyunlarından birisi olan Modern Combat 5: Blackout, geçtiğimiz günlerde iOS'de ücretsiz olmuştu. Şimdi ise Android içinde ücretsiz olarak indirilmeye sunuldu.

Google Haberlere Abone ol
Modern Combat 5, Android'de de Ücretsiz!

Modern Combat 5, Android'de de Ücretsiz! Oyun Gameloft'un en muvaffakiyetli oyunlarından biri bulunan Modern Combat 5: Blackout, geçtiğimiz günlerde iOS'de bedava olmuştu. Şimdi ise Android içerisinde bedava şekilde indirilmeye sunuldu.27.03.2015 / 16:00

Mobil oyun hakkında yoğun şekilde muvaffakiyetli işler ortaya koyan Gameloft'un en muvaffakiyetli serilerinden bulunan Modern Combat serisinin son oyunu, geçtiğimiz günlerde iTunes'da iOS işletim sistemli cihazlar için bedava şekilde indirilmeye sunulmuştu. Bu gelişmeyi de buradaki haberimizde sizlerle paylaşmıştık.

Bu seferki güzel haber ise Android kullanıcılarına.

Modern Combat 5: Blackout Android İçinde Ücretsiz!

İlk şekilde iTunes'da bedava şekilde indirilmeye sunulan oyun iOS cihazların peşinden Android cihazlar içerisinde bedava şekilde indirilmeye sunuldu.

Önceden takribî şekilde 8,5 TL bulunan oyunu Google Play Store üstünden bundan sonra bedava şekilde indirebiliyorsunuz. Oyunu Google Play Store üstünden bedava şekilde indirmek içinse buraya tıklayabilirsiniz.

Windows Phone Market'te Hala Ücretli

iOS'in peşinden Android platformu içerisinde bedava şekilde indirilmeye sunulan oyun ne yazık ki Windows Phone kullanıcıları için hala ücretli. Eğer bir Windows Phone kullanıcısıysanız ve Modern Combat 5 oynamak istiyorsanız 8,99 TL'yi gözden çıkarmanız gerekecek.

:: Modern Combat 5: Blackout oynuyor musunuz?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar