Microsoft, Xiaomi Mi4'e Windows 10 Getirecek!

Microsoft, bugün yaptığı izahat ile Xiaomi Mi4'e Windows 10'u getireceğini müjdeledi. İşte Xiaomi Mi4'e Windows 10'u getirecek çalışma ve ortaklık hakkında detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Microsoft, Xiaomi Mi4'e Windows 10 Getirecek!

Microsoft, Xiaomi Mi4'e Windows 10 Getirecek! Windows 10 Microsoft, bugün yaptığı izahat ile Xiaomi Mi4'e Windows 10'u getireceğini müjdeledi. İşte Xiaomi Mi4'e Windows 10'u getirecek meslek ve ortaklık konusu için detaylar.18.03.2015 / 23:00

Windows 10 çalışmalarına hızla süren Microsoft, bugün yaptığı izahatyla Xiaomi ile yaptığı ortaklığı müjdeledi.

Yapılan izahatya oranla Microsoft, Windows Insider programı ve Xiaomi ortaklığı kapsamında, dikkat çekici sayıda Xiaomi Mi4 kullanıcısına Windows 10 Teknik Önizleme sürümünü tecrübe imkanını sunacak.

Bu sayede kısıtlı sayıdaki Xiaomi Mi4 kullanıcıları, bir Lumia telefon kullanıcısına aynı biçimde akıllı telefonunda Windows 10'u deneyebilecek.

Ayrıca Xiaomi Mi4 kullanıcılarından istikbal arka bildirimler sayesinde, yazılımsal iyileştirmeler kısa zaman arasında istikbal ve birkaç ay arasında Xiaomi kullanıcıları Windows 10'u tam performans ile deneyimleyecekler.

Atılan bu adım, Xiaomi'nin küresel manada daha iri planlara imza atması ve Microsoft'un Çin'deki gelişimi açısından fazla aşırı önemli.

Ancak bütün bunlara ek şekilde Xiaomi, kendi MiUi yazılımının çalışmalarında hiç bir aksama olmayacağını da ekliyor.

Bakalım yeterli sayıda Xiaomi Mi4 kullanıcısı Windows Insider programına rağbet gösterecek mi? Yoksa meslek muvaffakiyetsiz mı olacak?

:: Sizce Xiaomi, Windows 10'lu akıllı telefon üretmeli mi?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar