Mac için Office 2016 Önizlemesi Yayınlandı!

Microsoft, Mac için Office 2016'nın önzilemesini tüm kullanıcılara sundu. Gelecek sürümü şimdiden denemek için önizleme sürümünü Mac'inize kurabilirsiniz. Ayrıntılar haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
Mac için Office 2016 Önizlemesi Yayınlandı!

Mac için Office 2016 Önizlemesi Yayınlandı! MAC Microsoft, Mac için Office 2016'nın önzilemesini bütün kullanıcılara sundu. Gelecek sürümü şimdiden denemek için önizleme sürümünü Mac'inize kurabilirsiniz. Ayrıntılar haberimizde.06.03.2015 / 10:15

Office yazılımını hem PC hem mobil platformda geliştirmeyi sürdüren Microsoft, en kocaman rakibi Apple'ı da ihmal etmiyor. iOS ve Mac için uygıulamalar geliştiren şirket, son şekilde Mac için Office 2016'nın önizlemesini bütün bu ürünü satın alanların denemesine sundu.

Sadece 10.10'a yüklenebiir

Mac kullanıcılarının abonelik gerektirmeden indirerek cihazlarına kurabileceği Mac için Office 2016 önizlemesi, yalnızca OS X 10.10 Yosemite cihazlara yüklenebiliyor. 2011 yılından bu yana major güncelleme almayan MS Office: Mac yazılımı bilhassa alışkanlıklarını terk edemeyen OS X kullanıcıları için epey bir önemli. Her ne kadar epey bir çok Mac sahibi Microsoft Office'e gereksinim duymadan yerleşik Keynote, Pages, Numbers ve Mail uygulamalarını kullanabilse de, birtakım hallerde MS Office çözümü lüzumlu olabiliyor.

Hemen indirin!

Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Outlook uygulamaları ile gelen Office Mac 2016 önizleme sürümü, 2.5 GB ile 6 GB içinde bir piyasa gerektiriyor.

Mac için Office 2016 önzilemesini buradan indirebilirsiniz.

:: Mac'inizde hangi işyeri çözümlerini kullanıyorsunuz?

Yazan: Azim Köse
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar