LG L90 İçin Lollipop Yayınlandı

Üst seviye modellerini güncelledikten sonra bir süre bekleyen LG, giriş ve orta seviye L90 modeli için Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayınladı. İşte güncellemenin detayları.

Google Haberlere Abone ol
LG L90 İçin Lollipop Yayınlandı

LG L90 İçin Lollipop Yayınlandı Güncelleme Üst düzey modellerini güncelledikten sonra bir zaman bekleyen LG, giriş ve orta düzey L90 modeli için Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayınladı. İşte güncellemenin detayları.19.03.2015 / 09:50

Güncelleme çalışmaları itibarı ile aşırı konuşulmasa da, muvaffakiyetli markalardan bulunan LG, Sony benzeri canlı bir marka bile, Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayınlamaya yeni başlıyorken, orta ve giriş düzey L90 modeli için Android 5.0 Lollipop güncellemesini OTA üstünden kullanıcılarına sundu.

Esasında LG G2 Mini seviyesinde bir telefon bulunan LG L90, geniş kullanıcı kitlesi yardımı ile seri güncelleme saha modeller arasına girdi.

Hatta teknik nitelikleri de LG G2 Mini'ye aşırı benzeyen LG L90, önündeki fiziksel butonlar ile G2 Mini'den ayrılıyor.

Bir LG L90 Dual yani çift SIM destekli L90 modeli kullanıcısının paylaştığı ekran görüntüsünde, güncellemenin 776 MB bulunduğu görülüyor.

Şu an için izahat yapılmamış olsa da, güncelleme çalışmalarının devam ettiği hesap edilen LG'nin, ilerleyen devirde daha çok modeline Lollipop güncellemesini sunması bekleniyor.

Zira 4.7 inç ekran, 1 GB RAM, 8 GB depolama, Snapdragon 400 işlemci benzeri özellikler sunan LG L90 modeli dahi güncelleme alıyorken, LG'nin daha üst düzey modellere güncelleme vermemesi, müspet yorumlanmayabilir.

Bu sebeple LG'nin güncelleme çalışmalarının devam ettiğini ve Android 5.0 Lollipop güncellemesinin, önümüzdeki devirde daha çok modele geleceğini hesap ediyoruz.

:: LG'nin güncelleme politikasını muvaffakiyetli buluyor musunuz?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar