LG G4 Testlerde Görüntülendi

LG'nin yakın zamanda tanıması beklenen amiral gemisi LG G4, tarayıcı testinde ortaya çıktı. LG G4 ile ilgili son gelişmeler haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
LG G4 Testlerde Görüntülendi

LG G4 Testlerde Görüntülendi Mobil Akıllı Telefon LG'nin yakın sürede tanıması beklenen amiral gemisi LG G4, tarayıcı testinde ortaya çıktı. LG G4 ile ilgili son gelişmeler haberimizde.08.03.2015 / 13:00

Samsung ve HTC'nin, Galaxy S6 ve One M9 amiral gemisi modellerini duyurmasından sonra gözler LG cephesine çevrilmişti. LG'nin LG G3 modeli ile yakaladığı başarıyı 2015 yılında tanıtacağı LG G4 ile sürdürmesi hesap ediliyordu.

Snapdragon 810 ve 3 GB RAM'den gücünü alması beklenen LG G4 için bugüne kadar kati bir bilgi bulunmuyordu. Bugün ise LG G4 bir tarayıcı testinde görüntülendi. Tarayıcı testinden 555 puan üstünden 510 sektör LG-H818 kod adlı LG G4, fazla aşırı diri bir donanıma sahip olacağının sinyallerini verdi.

Testte bununla beraber LG G4'ün Android 5.1 Lollipop ile geleceği de görünüyor. Şimdilik LG G4 konusunda sızıntılar ortaya çıkmadığı için aygıt konusunda konuşmak pek doğru olmayacaktır. Bakalım ilerleyen günlerde LG G4'ün dizaynı ve donanımı bu şeklinde nitelikleri sızacak mı?

:: LG G4'ten beklentileriniz neler?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar