LG G4 Kavisli Olabilir

Geçtiğimiz gün ilk görseli sızdırılan LG G4'ün yeni görselleri, yine aynı kaynak tarafından paylaşıldı. İşte sızdırılan görsellerde kavisli olduğu görülen LG G4.

Google Haberlere Abone ol
LG G4 Kavisli Olabilir

LG G4 Kavisli Olabilir Mobil Akıllı Telefon Geçtiğimiz gün ilk görseli sızdırılan LG G4'ün yeni görselleri, gene tıpkı fon sebebi ile paylaşıldı. İşte sızdırılan görsellerde kavisli bulunduğu görülen LG G4.11.03.2015 / 13:00

HTC ve Samsung'un amiral gemisi cihazlarını tanıtmasından sonra gözler bir öteki Android telefon müstahsil devi LG'ye çevrildi. LG firması geçtiğimiz sene ayrıcalıklı tasarıma sahip LG G3 modeli ile iri haz toplamıştı. LG G3 ile ses kontrollerini ve efor düğmesini cihazın arkasına konumlandırarak ayrıcalıklı bir tecrübe sunan LG'nin bu sene da tıpkı dizaynı kullanmak bekleniyordu.

Geçtiğimiz günlerde LG G4'ün matbuat görsellerinin sızması tahminlerimizin doğru yönde olduğunu ortaya koydu. Bugün gelen sızıntı ise cihazın kavisli bir ekran ile geleceğinin sinyallerini veriyor. LG G Flex modeline benzeyen bu kavisli tasarım LG G4'ün kullanımını pratik bir vaziyete getirecek.

LG G4'ün sızan bütün görselleri için aşağıdaki görsele tıklayınız.

LG G4'ün teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse cihazın; 5.3 inç Quad HD IPS LCD ekrana, Snapdragon 810 yonga setine, 4 GB RAM'e, 16 Megapiksel geri kameraya, 5 Megapiksel ön kameraya ve 3000 mAh büyüklüğünde bataryaya sahip olması bekleniyor.

:: LG G4'ün tasarımını beğendiniz mi?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar