LG G2'ye Lollipop Geliyor

LG'nin sevilen modellerinden G2'nin Android 5.0 Lollipop güncellemesi, Twitter üzerinden yapılan izahatya göre yılın 2. çeyreğinde piyasaya sunulacak.

Google Haberlere Abone ol
LG G2'ye Lollipop Geliyor

LG G2'ye Lollipop Geliyor Güncelleme LG'nin sevilen modellerinden G2'nin Android 5.0 Lollipop güncellemesi, Twitter üstünden yapılan izahatya kıyasla senenin 2. çeyreğinde sektöre sunulacak.22.03.2015 / 12:10

Güney Koreli teknoloji devi LG'nin azami satış rakamlarına ulaştığı akıllı telefonlarından bir tanesi bulunan G2'nin Lollipop güncellemesine dair yeni bilgiler ortaya çıktı.

Firmanın geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi G3'ün Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayınlamasından sonra bütün gözler G2'ye çevrildi.

G2'ye güncelleme vereceğini açıklayan firma, bu güncellemenin ne süre olacağına dair bir bilgi paylaşmamıştı.

LG'nin resmi Hindistan Twitter adına gelen sorulardan birisine 'LG G2 için Lollipop güncellemesinin senenin 2. çeyreğinde gelmesi bekleniyor.' halinde yanıt verilmesi üstüne şirketin güncellemeyi Nisan, Mayıs, Haziran ayları içinde dağıtacağı kesinleşti.

Bu konu ile ilgili güncellemenin yurdumuzdaki kullanıcılara ne süre sunulacağı meselesinde bir şey ifade etmek pek doğru olmaz. Ancak görünen o ki LG G2 kullanıcıları bir kaç ay daha beklemek zorunda.

Konu ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

:: Android 5.0 Lollipop güncellemesinden beklentileriniz neler?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar