LG G Pad Modelleri İçin Lollipop Yayınlandı

LG'nin 4 adet tabletten oluşan G Pad ailesi, sonunda beklenen Lollipop güncellemesini almaya başladı. İşte LG G Pad modelleri için yayınlanan güncelleme hakkında detaylar.

Google Haberlere Abone ol
LG G Pad Modelleri İçin Lollipop Yayınlandı

LG G Pad Modelleri İçin Lollipop Yayınlandı Güncelleme LG'nin 4 tane tabletten oluşan G Pad ailesi, sonunda beklenen Lollipop güncellemesini almaya başladı. İşte LG G Pad modelleri için yayınlanan güncelleme meselesi için detaylar.24.03.2015 / 17:00

LG'nin uzun zamandır satışta bulunan G Pad tablet serisi, elde ettiği muvaffakiyetli satışlar sonrası Android 5.0 Lollipop güncellemesini erkenden sektör tabletler oldular.

Bugün Güney Kore'de dağıtımına başlanan Android 5.0 Lollipop güncellemesi, LG G Pad 7.0, G Pad 8.0, G Pad 8.3 ve G Pad 10.1 modelleri için yayınlandı.

Material Design bu şeklinde esas Android 5.0 Lollipop yenilikleri ile gelen güncelleme, LG'nin kendi arayüzünü koruması itibarı ile arayüzde iri farklılıklar yaratmıyor.

Sadece bildirim çubuğunun ve son uygulamalar listesinin görünümünde değişiklik etkisi bulunan Lollipop güncellemesi, performans yükselişını da birlikte getiriyor.

Ülkemizde de geniş kullanıcı kitlesi bulunan LG G Pad ailesi için yayınlanan Lollipop güncellemesi, önümüzdeki haftalarda bütün dünyadaki kullanıcılara ulaşacak.

Bir takım hatalar itibarı ile geciken G2 güncellemesi üstünde çalışmaya süren LG, bu güncellemeyi 2015 yılının ikinci yarısının başlarında yani Haziran ve Temmuz ayları içinde yayınlayacak.

G2'nin yanı paradigma pek aşırı orta düzey akıllı telefonun güncellemesi için çalışan markanın, Lollipop güncellemelerini seri yayınlayan üreticilerden olduğunu söyleyebiliriz.

:: LG'nin güncelleme politikası meselesi için ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar