HTC One M9'un Türkiye Fiyatı Açıklandı

HTC'nin yeni amiral gemisi modeli One M9'un Türkiye satış fiyatı Turkcell tarafından açıklandı. Ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
HTC One M9'un Türkiye Fiyatı Açıklandı

HTC One M9'un Türkiye Fiyatı Açıklandı Mobil Akıllı Telefon HTC One M9 HTC'nin yeni amiral gemisi modeli One M9'un Türkiye satış fiyatı Turkcell vasıtası ile açıklandı. Ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.15.03.2015 / 23:24

HTC, MWC 15 etkinliğinde yeni amiral gemisi modeli One M9'u tanıtmıştı. Cihazın ülke dışı fiyatı 32 GB'lık modeli 693 dolar şekilde belirlenmişti. Ülkemize Mart ayı sonunda operatörler vasıtası ile getirilecek bulunan One M9'un Türkiye satış fiyatı meselesi için kati bir bilgi bulunmuyordu.

Bugün Turkcell, One M9'u kendi sitesi üstünden satışa sundu. HTC One M9'un açıklanan Türkiye satış fiyatı tam 2.799 TL. Tabii bu 32 GB bulunan modelinin fiyatı. Diğer operatörlerin henüz fiyatlarını izahatdığını fakat gene de cihazın üç aşağı beş yukarı bu fiyat etiketine sahip olacağını belirtelim. Doların yükselmesi ve memleketimizde ithal ürünlere kullanılan vergiler, One M9'un fiyatının yüksek olmasına sebep oluyor.

HTC One M9'u buradan satın alabilirsiniz.

:: HTC One M9'un Türkiye fiyatını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar