HTC, One M9'un Tanıtım Videolarını Yayınladı

HTC'nin MWC 2015 kapsamında tanıttığı yeni nesil amiral gemi modeli One M9'un marifetlerini gösteren tanıtım videoları şirketin resmi YouTube hesabından yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
HTC, One M9'un Tanıtım Videolarını Yayınladı

HTC, One M9'un Tanıtım Videolarını Yayınladı Mobil Akıllı Telefon HTC One M9 HTC'nin MWC 2015 kapsamında tanıttığı yeni kuşak amiral gemi modeli One M9'un marifetlerini belli eden tanıtım videoları şirketin resmi YouTube hesabından yayınlandı.15.03.2015 / 19:00

HTC Mart ayının başında MWC kapsamında Barselona'da düzenlenen bir faaliyet ile yeni kuşak amiral gemi modeli One M9'u bütün dünyaya resmen tanıtmıştı.

Akıllı telefon yoğun şekilde muvaffakiyetli donanım özelliklerine sahip bulunduğu durumda üç nesildir tıpkı tasarım çizgisi kullanıldığı için yargılama oklarının maksadı olmuştu. Açıkçası bu konu hakkında bende HTC'nin bu tasarım her ne kadar muvaffakiyetli olsa da yeniliğe gitmesini beklerdim.

Ancak görünen o ki kuruluş bütün eleştirilere karşın yeni kuşak akıllı telefonundan yoğun şekilde memnun. Dünyada bir ilki başararak yekpare madeni kasaya çift tonlu renk sağlayan HTC yeni yayınladığı tanıtım videolarında da bunu vurguluyor.

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi 16 Mart tarihinde kendi ülkesinde satışa sunacağı akıllı telefon için tasarımını, donanımını ve yazılımsal niteliklerini ön plana çıkartan 5 tane tanıtım videosunu öteki sayfalardan izleyebilirsiniz.

Ancak siz videolara geçmeden derhal öncelikle akıllı telefonun niteliklerini hatırlatalım.

HTC One M9 Snapdragon 810 işlemci, 3 GB RAM, 5 inç büyüklüğündeki Full HD ekran, 20 megapiksel geri ve Ultrapixel ön kamera, 2840 mAh batarya, Dolby işbirliği ile güçlendirilmiş BoomSound stereo hoparlörler kullanıyor. Ayrıca alet Android 5.0 Lollipop üstünde özelleştirilmiş Sense 7 arayüzü ile çalışıyor.

Kaynak: SDN

Yorumlar