HTC One M9+ Tamamen Göründü!

HTC'nin yeni amiral gemisi M9'un büyük ekranlı modeli M9 Plus tamamen göründü. Son sızan ekran görüntülerinde gelecek cihaz her iki yüzü de ortaya çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
HTC One M9+ Tamamen Göründü!

HTC One M9+ Tamamen Göründü! Mobil HTC'nin yeni amiral gemisi M9'un iri ekranlı modeli M9 Plus % göründü. Son sızan ekran görüntülerinde istikbal aygıt her iki yüzü de ortaya çıkıyor.29.03.2015 / 19:00

HTC'nin yeni amiral gemisi One M9'un türevi M9 Plus'a ilişkin bulunduğu iddia edilen en ayrıntılı fotoğraflar internet ortamına düştü. 9to5google.com sitesinin yayınladığı görsellerde, istikbal aygıt önü, yanı ve ardı ne bir biçimde görünüyor.

Basın davetiyeleri gönderildi

@upleaks Twitter hesabı yönünden yayımlanan paylaşılan görseller, One M9 Plus'ın kardeşi One M9 ile tıpkı tasarım çizgisiyle şekillendirilendiğini gösteriyor. Yeni cihazın resmen görücüye çıkacağı tarihsel ise 12 Nisan 2015 şekilde açıklandı. Lansman ile ilgili matbuat davetiyeleri ilgili medya kurumlarına ve katılımcılara gönderildi.

Teknik özellikler ne olacak?

Gelecek cihazın teknik detayları meselesi için ise henüz çok bir bilgi yok. HTC One M9 Plus ile ilgili önceki sızıntılarda ortaya çıkan bilgiler cihazın 1440 x 2560 çözünürliğünde bir ekran ile geleceği, 64 filo MediaTek işlemciye sahip olabileceği ve Android Lollipop çalıştırdığı ortaya çıkmıştı. Bakalım önümzdeki günlerde daha ne bu şeklinde yenilikler olacak.

:: Akıllı telefonda sizce Ülkü ekran boyutu kaç inç?

Yazan: Azim Köse
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar