HTC One M9 Plus Göründü!

HTC, MWC 2015 etkinliğinde sadece One M9 modelini tanıtarak One M9 Plus modelini bekleyenleri üzmüştü. One M9 Plus, Çin'in sosyal ağı olan Weibo'da ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
HTC One M9 Plus Göründü!

HTC One M9 Plus Göründü! Mobil HTC, MWC 2015 etkinliğinde sırf One M9 modelini tanıtarak One M9 Plus modelini bekleyenleri üzmüştü. One M9 Plus, Çin'in sosyal ağı bulunan Weibo'da ortaya çıktı.06.03.2015 / 17:00

HTC, MWC 2015 kapsamında One M9'u tanıtmış olsa da selefleri bulunan M7 ve M8 modellerinin eleştirilen yönlerinin yeni model ile giderilmemesi düş kırıklığı yaratmış durumda. Değişmeyen tasarım, ekran çözünürlüğünün Full HD seviyesinde kalması ve parmak izi okuyucusu barındırmaması itibarı ile HTC One M9 bekleyenlerini pek memnun etmemişti.

Özellikle Samsung'un tanıttığı S6 ve S6 Edge modellerinin gerisinde kaldığı pek fazla fazla kullanıcı nedeni ile söyleniyor. Durum şirket için pek iç açıcı görünmese de HTC, merakla beklenen bu yenilikleri Plus modeline gizlemiş olabilir.

HTC One M9 Plus Ortaya Çıktı!

Sızan fotoğraflarda azami dikkat çeken noktalar ise cihazın temel kamerasının lensi ve çift LED Flaş, One M9'un tersine daire halinde konumlandırılan lens devasa boyutlarda. Gelen dedikodulara oranla cihaz, 5.2 inç büyüklüğünde 1440 x 2560 çözünürlüğüne sahip bir ekran ile gelecek.

Hem MediaTek MT6795 işlemcisini hem de Snapdragon 810 işlemcisini kullanacak bulunan One M9 Plus iki ayrıcalıklı versiyona sahip olacak, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama sektörü ile gelecek.

Parmak izi okuyucusu olabileceği da söylenen One M9 Plus, kullanıcıları memnun edecek mi bunu süre gösterecek. Parmak izi okuyucusu ve ekran çözünürlüğünün çoğalması son kullanıcıyı memnun edecek yenilikler lakin fazla fazla muvaffakiyetli da olsa tasarımın nerdeyse hiç değişmemesi HTC'nin başını ağrıtacak bu şeklinde görünüyor.

:: HTC One M9 Plus meselesinde ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Arden Papuççiyan
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar