HTC One E9 ve One E9 Plus Geliyor

Kısa süre önce MWC 2015 etkinliğinde yeni amiral gemisi olan One M9'u tanıtan HTC, Samsung'un yeni amiral gemilerinin gölgesinde kalmış ve yıla iyi bir başlangıç yapamamıştı.

Google Haberlere Abone ol
HTC One E9 ve One E9 Plus Geliyor

HTC One E9 ve One E9 Plus Geliyor Mobil Akıllı Telefon Kısa zaman öncelikle MWC 2015 etkinliğinde yeni amiral gemisi bulunan One M9'u tanıtan HTC, Samsung'un yeni amiral gemilerinin gölgesinde kalmış ve yıla iyi bir başlangıç yapamamıştı.26.03.2015 / 17:00

Yüksek fiyatı ile ülkemize giriş yapıcak bulunan One M9'dan sonra HTC'nin One M9 Plus modeli konusunda dedikodular çıkmış ve bu cihazın kısa zaman sonra karşımıza çıkacağı konuşulmuştu. HTC One M9 Plus'ın dedikoduları ve sızan fotoğraflarda gördüğümüz üzere cihaz, parmak izi sensörüne sahip olacak hatırlatmak gerekirse One M9'un maksimum eleştirilen özelliklerinden bir tanesi parmak izi sensörü olmamasıydı.

Yeni gelen dedikodulara göre E serisi iki yeni cihazla yola devam edecek, One E9 ve One E9 Plus. Full HD çözünürlüğüne sahip olacak bulunan One E9, 13 megapiksellik bir temel kameraya sahip olacak. Henüz ekran boyutu konusunda bir bilgi bulunmasa da cihazın, 5 İnç boyutlarında olması muhtemel.

HTC One E9 Plus ise 5.5 İnç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüğünde bir ekran ile gelecek. MediaTek'in sekiz çekirdekli MT6795 işlemcisini kullanacak bulunan cihaz, 20 megapiksellik temel kameraya ve 3 GB RAM'e de sahip olacak.

Özellellikle One E9 Plus iri ekran severler için üst seviye bir telefon olacak benzeri görünüyor, E serisinin en bilindik ayrıcalığı ise plastik olması. Plastik olabileceği için HTC'nin madeni modellerine nazaran nispeten daha hesaplı olacak bulunan One E9 ve One E9 Plus modelleri Nisan ayında tanıtılabilir.

:: HTC One E9 ve One E9 Plus konusunda ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Arden Papuççiyan
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar