HTC E9 Gözüktü!

Geçtiğimiz gün ilk bilgilerin ortaya çıktığı HTC'nin plastik kasaya ve yüksek donanım özelliklerine sahip yeni üst seviye modeli olması beklenilen One E9'dan ilk görüntüler geldi.

Google Haberlere Abone ol
HTC E9 Gözüktü!

HTC E9 Gözüktü! Mobil Geçtiğimiz gün ilk bilgilerin ortaya çıktığı HTC'nin plastik kasaya ve yüksek donanım özelliklerine sahip yeni üst düzey modeli olması beklenilen One E9'dan ilk görüntüler geldi.08.03.2015 / 21:00

HTC geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir faaliyet ile yeni amiral gemi modeli One M9'u resmen duyurmuştu. Ama gelen sızıntılar firmanın anlamsız durmadığını gösteriyor.

İlk şekilde geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan E serisi ile HTC, One M serisi modellerini plastik kasa ile sunarak hem spektrum hem de fiyat meselesinde kullanıcısına spektrum sunmuş oldu.

Oldukça beğenilen One E8 modelinin devamı bulunan One E9 hakkındaki ilk dedikodular ise geçtiğimiz güm gelmeye başladı. Bugün ise modele ilişkin bulunduğu iddia edilen ilk görseller ortaya çıktı.

5.5 inç büyüklüğünde bir ekran ile gelmesi beklenilen modelde Quad HD ekran yer alması bekleniyor. Arka tarafa konumlandırılan hafif dışa çıkıntılı ve tek LED flaş ile desteklenmiş nispeten iri bir kamera gözden kaçmıyor.

Ayrıca resimde yer sektör 'HTC One E9pt (A55)' isimlendirmedeki 'p' harfi ise 'Plus' kelimesine yoruluyor. Mart ayının sonuna doğru Çin'de satışa çıkması beklenilen modelin fiyatı ise 480 dolar seviyesinde olacak.

:: HTC One E9'u beğendiniz mi?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar