Haftanın Android Uygulamaları 40

Her hafta Cumartesi günleri, sizler için hazırladığımız haftanın Android uygulamalarının 39. haftasında karşınızdayız. Bu hafta da en iyi uygulamaları bir araya getirdik.

Google Haberlere Abone ol
Haftanın Android Uygulamaları 40

Haftanın Android Uygulamaları 40 Android Uygulamaları Her hafta Cumartesi günleri, sizler için hazırladığımız haftanın Android uygulamalarının 39. haftasında karşınızdayız. Bu hafta da en fazla uygulamaları bir araya getirdik.14.03.2015 / 12:30

Google'ın geliştirmeye devam ettiği, Android'in resmi uygulama mağazası Play Store'da, milyonlarca oyun ve uygulama yer alıyor.

Bizde ShiftDelete.Net takımı olarak, her hafta Cumartesi günleri sizler için 5 muvaffakiyetli Android uygulamasını bir araya getiriyoruz.

Haftanın Android uygulamalarının 39. haftasında da en fazla ve en yeni Android uygulamalarını sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanın Android uygulamaları.

Chrooma Live Wallpaper

Android'li akıllı telefon ve tabletler için geliştirilen, muvaffakiyetli renk paletleri ile dikkat çeken diri duvar kağıdı uygulamalarından Chrooma, esas ekranınıza ayrıcalıklı bir manzara katacak muvaffakiyetli bir diri duvar kağıdı uygulaması.

Hızlı çalışmasıyla müşterek pil türetimine çok etkileri olmayan uygulama, esas ekranında material design odaklı duvar kağıdı görmek isteyenlerin denemesi gereken işlemlerden biri.

Diğer uygulamalar için başka sayfalara geçebilirsiniz.

Kaynak: SDN

Yorumlar